Nie jestem szczególnie religijna ale to już chyba przesada!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czułam się obrzygana po tym "filmie" brrr.....
Wyszło na to, że się zbłaźniłaś... użytkownik wyżej zmieszał zmieszał z błotem nie obrażając, a Ty nawet nie potrafiłaś mu w żaden merytoryczny sposób odpowiedzieć, odnieść się do jego wypowiedzi. Także nie pisz już nic, to dla Twojego dobra, bo po co miałabyś się więcej najeść wstydu.
Dla mnie film 8/10, nie spodziewałem się, że produkcja, gdzie dominuje akcja, strzelanie, świszczące kule i smierc, moz ebyc tak dobra!
Te wszystkie ww elementy ładnie przeplatają się z dobrymi wstawkami klasycznej muzyki, dość dobrymi tekstami i naprawdę dorbą gra aktorów!
Niezłe komentarze ;D Szkoda nie którzy zamiast filmu komentują innych, zero meritum ;))
Dla mnie film bomba, dobrze się ogląda jest humor i jest akcja to co lubię najbardziej ;]
To mało filmów w życiu widziałaś :) . Z resztą hmm co Cię oburzyło - to że dwaj bracia zabijali w imię boga ? Jakby przeanalizować poczynania kościoła przez ostatnie stulecia to Watykan nie był lepszy z Urbanem II na czele, który obiecywał królestwo niebieskie za śmierć w walce przeciwko niewiernym, no ale cóż... Poza tym oni zabijali tylko złych ludzi, o poczynaniach krzyżowców tego samego nie można powiedzieć....
Trolololllo, ale nie kosztem takiego filmu.
Historia zna takie przypadki kiedy coś nas wk_urwia i irytuje ale nie wiemy za co.
Film i tak jest zaje, i więcej tu ludzi lubiących go.
I co do cho_lery znaczy to "obrzyganie" ? ?
Dobrze, że po seansie nie pokryłaś się innym produktem fizjologicznym o bardziej skoncentrowanej woni, intryguje mnie tylko co popchnęło cię do dzielenia się na forum problemami związanymi z twoim organizmem, na przyszłość przed filmem postaraj się przygotować sobie wcześniej papierową torebkę i papier toaletowy, a zaoszczędzisz na pralni i odświeżaczu powietrza i być może uchronisz nas przed swoimi postami pozdrawiam
8/10, jeden z najlepszych filmów sensacyjnych... jak to prosto ze słabego materiału można zrobić kozacki film :D wystarczy rozbryzgany kot na ścianie, dobry kawał i parę aktorów którzy nie są aż tak znani. a nie jak u nas w Polandii, Karolak, Kot, Szyc i ten od papieża i ks. mateusza. ciągle te same mordy :// lipa. koterscy jeno ratują a reszta niech się chowa
Więcej wykrzykników tumanie wstaw. Szczęśliwie już przeszło stulecie psychiatria zna to schorzenie. Słyszałaś co mówią o osobach, które stawiają więcej niż dwa znaki interpunkcyjne po sobie? Jak czytam twój bełkot to wpisujesz się perfekcyjnie w definicję.
każdy ma prawo do swojego zdania, aczkolwiek mogłaś trochę więcej napisać dlaczego tak Ci się to nie podobało. Swoją drogą główni bohaterzy są religijni jak na Irlandczyków przystało postanawiają być "mścicielami" - jest to przewodni wątek filmu i reżyser się tego trzyma do końca. Jak dla mnie film z przymrużeniem oka bardzo dobrze się bawiłem go oglądając.
Nie dramatyzuj, głupawa ale śmieszna "komedyja". Ubaw jest, "zdziwko też", ale w którym momencie on obraża i "obrzyguje"?
Czym taki film bez głębszej (żadnej) wartości oprócz czysto rozrywkowej może obrazić? Może brakiem wartości?
Bo w tym krwawo-kolorowym obrazku nic nowego nie zobaczyliśmy, nic czego nie zobaczysz u Q. Tarantuli, Guya Ritchiego, Alexa de la Iglesia, R. Rodrigueza....