PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=798}

Świat to za mało

The World Is Not Enough
1999
7,0 56 tys. ocen
7,0 10 1 56056
6,1 29 krytyków
Świat to za mało
powrót do forum filmu Świat to za mało

to mój ulubiony BOND Jemes BOND..................

użytkownik usunięty
konrii_2

Rzeczywiście fajny filmik,jeden z moich ulubionych "Bondów". Podobała mi sie Sophie Marceau,naprawdę niezła z niej aktorka. A Pierce Brosnan to mój ulubiony James Bond, i nie chodzi tu tylko o urodę,jest też świetnym aktorem ;) Aha,i jeszcze fajne teksty mieli w filmie(Elektra:"Mogłam dać ci cały świat"James:"Świat to za mało").

ocenił(a) film na 10

rzeczywiscie ELEKTRA niezła laskaaaaaaaaa ale by sie ją wysmyrało...chyba najładniejsza dziewczyna BONDA ale go zdradziła a BOND ją skasował

ocenił(a) film na 8
konrii_2

Piszę się James . A tak wogule to dla mnie jeden z lepszych Bondów ale najlepszym filmem był dla mnie Dr.No

ocenił(a) film na 3
Bondman

PISZE SIE "WOGóLE" A NIE WOGULE NOOOOBIE

Redox

Pisze się "w ogóle".

konrii_2

Poza "GoldenEye" i "W obliczu śmierci", "Świat to za mało" to mój ulubiony film z Bondem. Ten film ma to, czego niektóre Bondy (według mnie) nie mają: miejscami nie przynudza. Jest szybka i dynamiczna akcja, dobrze poprowadzona fabuła i mój ulubiony Bond:)

ocenił(a) film na 7
harendziak

Popieram. Jeden z nielicznych bondów z wartką i SENSOWNĄ akcją, z rzadka tylko przerywaną głupimi strzelaninami i wypełniaczami. Fajowe nowe gadżety, piękna Marceau i cały film do obejrzenia. Aż trudno uwierzyć (że można Bonda całego łyknąć).