PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654022}

Świat w płomieniach

White House Down
2013
6,4 61 tys. ocen
6,4 10 1 61284
5,5 32 krytyków
Świat w płomieniach
powrót do forum filmu Świat w płomieniach

Zauważyliście, że teraz ciągle dają czarnego prezydenta w filmach? Co oni mają w tych Stanach jakąś ustawę, że filmy z udziałem prezydenta są nakręcane pod obecnie panującego czy jak? Nie żeby mi to przeszkadzało, bo tak nie jest, ani nie jestem rasistą, ale dziwne to takie.

Jak kiedyś prezydentem USA będzie niepełnosprawny Azjata to nakręcą film akcji pt "Azjatycki wózkers vs cały wszechświat", gdzie prezydent będzie popipczał na wózku zabijając ciosami karate wyrobionych palców pradawnej sztuki walki "Giętki paznokieć", które ćwiczył będąc w klasztorze Zawijanych Kciuków, a potem w oddziałach Delta Force, gdzie na akcji wybuchł mu rozgrzany magazynek przy tyłku, co poraziło mu nerwy w kręgosłupie i po roku rehabilitacji zaczął kandydować na prezydenta, bo jak przystało na obywatela USA on też nigdy się nie poddał. Do tego będzie miał silnego kompana podczas walki, który wsadzi go do nosidełka od niemowlaka, bo w wózku przebiją mu się dętki trafione rykoszetem po nieudanym uniku driftowym i kompan będzie go cały czas nosił na plecach, a on będzie mu w zamian osłaniał tyłek strzelając z jakiegoś chińskiego bubla, bo obudzą się w nim azjatyckie korzenie do ich podróbek. Oczywiście we dwóch uratują nie tylko Stany czy świat, ale galaktykę i na koniec wszyscy będą się cieszyć i klaskać ze szczęścia jak zawsze, ale on będzie miał zmęczone ręce od trzymania karabinu i jego kompan podniesie mu ręce i zacznie nimi klaskać, żeby on też to poczuł i wszyscy w USA to zobaczą i zaczną klaskać jeszcze bardziej i mocniej z radości, że oni zawsze dadzą radę, a zwłaszcza prezydent. Tylko ich klaskanie będzie nieprzemyślane i obudzi w odległej galaktyce ogromnego potwora Niepełnozille, który będzie chciał się zemścić za tą pobudkę. Tak powstanie 2 część przygód filmu Azjatyckiego prezydenta wózkersa pt "Azjatycki prezydent wózkers vs Niepełnozilla".

Tak zapewne będzie wyglądam film akcji jak prezydentem USA będzie niepełnosprawny Azjata.

Już się nie mogę doczekać tego hiciora i takiej serii.

Pozdrawiam

DominiQs86

Ave Ci Mistrzu, Ave xD

ocenił(a) film na 4
Claudia92

Ave Ci Siostro, Ave :D

ocenił(a) film na 4
DominiQs86

PS. Zastrzegam sobie prawa autorskie do filmu, a Filmweb i ludzi komentujących biorę za świadków, że byłem pierwszy :D

DominiQs86

Haha najlepszy post w historii ;D
Jak tylko taki film powstanie to ląduje na pierwszym miejscu w moim rankingu i od razu kupuję 100000 biletów.

ocenił(a) film na 4
AdWienc

Jako pierwszemu fanowi tego niedoszłego przyszłego dzieła światowej kinematografii dla ciebie 1 bilet gratis ;D bo jak masz zamiar kupić 100000 biletów to dzięki tobie odniosę kasowy sukces i przed 30-stką będę mógł iść na wcześniejszą emeryturę.

DominiQs86

hahahahaha padłam na twarz :D od razu zapisuje się na seans jak powstanie taki film :D oczywiście w dzisiejszym świecie nie może obejść się bez wersji 3D, żeby ciosy karate dobrze wyglądały na ekranie

ocenił(a) film na 4
en89

3D?? Co tam 3D jakieś, tu będzie 4D albo 5D gdzie będzie się czuło jakbyśmy byli na tym wózku robiąc drifta przed pociskami lub jakbyśmy to my byli w tym nosidełku i strzelali z karabinu albo poczujesz wybuch magazynku na tyłku dzięki super nowoczesnym fotelom, które będą się ruszać, trząść i wybuchać, a wszystko po to by widz poczuł jedność z głównym bohaterem, Ameryką i prezydentem.

Dla ciebie 2 bilet gratis. Do 10 dam promocję ;P

Pozdrawiam

DominiQs86

Po takiej reklamie nie spodziewam się niczego mniej! Oczywiście liczę też na konkretne odwzorowanie wszelkich zapachów występujących w filmie, żeby jeszcze bardziej wczuć się w głównego bohatera. Zaprawdę powiadam Ci, że to będzie hit wszech czasów. Chętnie skorzystam z promocji na bilety, potem już będą nieosiągalne :D

ocenił(a) film na 4
en89

Ba no będą zapachy, będą. Palona guma, pot, pierdy ze strachu puszczane przez prezydenta, bo on nie będzie nieustraszony jak inni mimo iż to prezydent, to on będzie normalnym, strachliwym obywatelem, który też może popuścić w gacie ze strachu widząc np Niepełnozillę, ale się nie podda mimo strachu i "pełnego" nosidełka. Wszystko to i wiele więcej poczujesz :D

DominiQs86

Gorzej będzie jak widzowie się tak wczują w klimat, że sami zaczną produkować pod siebie... Ale chwała dla prezydenta, który mimo obsranych gaci, dalej walczy :D

ocenił(a) film na 4
en89

Nie będzie gorzej, bo to będzie tzw Realistic Movie i pobije całe te przereklamowane 3D. To zapoczątkuje nową erę kinematografii, a ja zostanę trilionerem :D

DominiQs86

Można by rzec, że nawet pierdylionerem :D

ocenił(a) film na 4
en89

Jak to powiedział Forest Gump "Shit Happens" więc czemu na tym nie zarobić? :P

DominiQs86

Iron Man 3? Olimp w ogniu? Gdzie tam masz czarnego prezydenta?:D Chyba, że ja niedowidzę. :P

ocenił(a) film na 4
Binek7

W "Olimp w ogniu" przecież Morgan Freeman był praktycznie przez cały film rządzącym prezydentem. Cofając wstecz to w "Dniu zagłady" też grał prezydenta, a teraz tutaj Foxx gra prezydenta. Jak nie grają prezydentów to zastępców :P

Choć mi to tito

DominiQs86

skoro to będzie conajmniej z 5D proponuje jakies pieluchy na te pierdy bo fani mogą nie znieść takiego obciążenia skoro twój film wywoła takieee poruszenie :P aha dla mnie ten jeden bilet poprosze, wole sobie zaklepać juz teraz bo potem sie nie dopcham na azjatyckie pierdy :P

ocenił(a) film na 4
beatricze19

Luzik bilecik leci :D

To pieluchy będą po 1zł od pary skoro kino bierze 2zl za okulary 3D. Tu będą okulary darmo, a pieluchy po 1zł :P