Reżyseria R.Emmerich ? Przecież ten facet, chyba nawet śpi w piżamie uszytej z amerykańskiej flagi. Szykuje się gniot w gwiazdki i paski, wyreżyserowany przez największego wazeliniarza w przedstawianiu "wspaniałego i bohaterskiego" U.S.A.
Haha, co racja to racja. Faktem jest, że Emmerich jest beznadziejnym reżyserem, jedyne co potrafi to wysadzać i niszczyć naszą planetę. Jego filmy nie mają w sobie NIC poza efektami specjalnymi.
No tak, w końcu jesteś fanem Blade'a, lubisz gnioty takie jak filmy Emmericha. Byle coś wybuchało i ginęli ludzie, prawda?
czasami takie, czasami jakieś poważniejsze , (fajnie że przejrzałeś moja liste i pewnie zauważyłeś że mamy mnóstwo podobnych ocen) , ale mi chodziło o to ze napewno nie każdy głupek potrafiłby nakrecić takie filmy , uwierz mi ... ziomku ;p
No i bardzo dobrze! Patriotyzm to jest takie słowo, którego Polaków chcą oduczyć. I Ty jesteś ofiarą tego prania mózgu. Ty i miliony innych Polaków. Amerykanie kochają swój kraj i kochają gloryfikujące go filmy.
A Polacy dostają antypolskie "PO-Grossie".
Dlatego Ameryka jest wielka a Polski jutro nie będzie.
Jesteś tylko głupim lemingiem czy prawdziwym Judaszem?
O takich jak ty Lenin mawiał "pożyteczni idioci".
Twój gust jest kształtowany przez Gaz Wybuchowy z Czerskiej a więc jest najgorszy z możliwych.
Zapewne jesteś fanem PO- Grossia oraz faszystowskiego serialu "Nasze matki, nasi ojcowie".
Akurat "Pokłosie" i "Nasze Matki, nasi ojcowie" to szmira jakich mało. Plasują się dokładnie na tym samym poziomie co twórczość omawianego wcześniej wazeliniarza Emmericha. Tak więc pudło !
Pewna dawka patetyzmu nie jest zła. w "Olimpie w ogniu" to nawet fajnie wyszło, no bo jak film jest o białym domu i prezydencie usa, to wiadomo że będzie patriotyczny, aczkolwiek tu Emmerich przesadził w samym finale z tą dziewczynką z flagą i tymi pilotami myśliwców - to już był gruby hardkor...