PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654022}

Świat w płomieniach

White House Down
2013
6,4 61 tys. ocen
6,4 10 1 61284
5,5 32 krytyków
Świat w płomieniach
powrót do forum filmu Świat w płomieniach

Proste równanie

użytkownik usunięty

Drewno Tatum
+ efekciarz Emmerich
+ fabuła zbyt podobna do "Olympus has fallen"
+ poprawni politycznie terroryści z jakiejś grupy paramilitarnej z USA
= w życiu nie wydam kasy na ten film w kinie.

Najlepiej nie wydawaj pieniędzy w ogóle. Idź na jakiś ambitny film i się ciesz, że są oryginalne.

Zawsze możesz ironicznie pójść do kina, tak po hipstersku. :) Myślę, że po seteczce i w grupie znajomych byłaby niezła beczułka z Emmericha.

ocenił(a) film na 3

dokładnie,oczywiście zawsze to lepsze niż Mroczki i Cichopki w naszych rodzimych serialach ale Tatum chyba jest jeszcze gorszy :D

Chyba, że wygrasz jakiś konkurs i za darmo będziesz mógł iść i się cieszyć filmem.
Na "Olympus Has Fallen" miałam ubaw. Pod koniec całkiem przyzwoita komedia romantyczna wyszła. Drugi raz tego nie dam rady strawić, nawet gdyby znowu mnie wpuścili na przedpremierę. ;-)

julCia69

Ja nie rozumiem po jaką cholerę oglądacie filmy robione tylko dla rozrywki. Tylko po to by pohejcić potem chyba. W sumie typowe, ktoś co ma coś negatywnego zawsze się odezwie.

The_Fallen

Ale ja nigdzie nie jadę.
"Olympus Has Fallen" podobał mi się i to nawet bardzo. Wyraziłam swoje zdanie, moje odczucia po filmie. A film miał elementy komedii (skoro cała widownia się śmiała).

Pozdrawiam serdecznie.

julCia69

Dziękuję Ci za to, miałem iść zamiar na to do kina, lecz jeśli na końcu ma być coś faktycznie z komedii romantycznej, to jednak podziękuję. Bądź dumny, uratowałeś jedno życie (mnie ^^ ).

RazzleMan88

Cieszę się bardzo, że została mężczyzną. Nie tylko w komunikacji miejskiej uznają mnie za faceta, ale także i tutaj. Dzięki Ci. Uświadomiłeś (sugeruję się loginem) mnie, że powinnam zmienić płeć, bo nie wyglądam na kobietę.

Pozdrawiam serdecznie. :-)

julCia69

Bardzo, bardzo przepraszam za moje niedopatrzenie, mój głupi, jakże prosty i ośmieszający (mnie) błąd. Raz jeszcze przepraszam i proszę o wybaczenie :)

RazzleMan88

Nic się nie stało. :) Jestem do tego przyzwyczajona. :)

Pozdrawiam.