Drewno Tatum
+ efekciarz Emmerich
+ fabuła zbyt podobna do "Olympus has fallen"
+ poprawni politycznie terroryści z jakiejś grupy paramilitarnej z USA
= w życiu nie wydam kasy na ten film w kinie.
Zawsze możesz ironicznie pójść do kina, tak po hipstersku. :) Myślę, że po seteczce i w grupie znajomych byłaby niezła beczułka z Emmericha.
dokładnie,oczywiście zawsze to lepsze niż Mroczki i Cichopki w naszych rodzimych serialach ale Tatum chyba jest jeszcze gorszy :D
Chyba, że wygrasz jakiś konkurs i za darmo będziesz mógł iść i się cieszyć filmem.
Na "Olympus Has Fallen" miałam ubaw. Pod koniec całkiem przyzwoita komedia romantyczna wyszła. Drugi raz tego nie dam rady strawić, nawet gdyby znowu mnie wpuścili na przedpremierę. ;-)
Ja nie rozumiem po jaką cholerę oglądacie filmy robione tylko dla rozrywki. Tylko po to by pohejcić potem chyba. W sumie typowe, ktoś co ma coś negatywnego zawsze się odezwie.
Ale ja nigdzie nie jadę.
"Olympus Has Fallen" podobał mi się i to nawet bardzo. Wyraziłam swoje zdanie, moje odczucia po filmie. A film miał elementy komedii (skoro cała widownia się śmiała).
Pozdrawiam serdecznie.
Dziękuję Ci za to, miałem iść zamiar na to do kina, lecz jeśli na końcu ma być coś faktycznie z komedii romantycznej, to jednak podziękuję. Bądź dumny, uratowałeś jedno życie (mnie ^^ ).
Cieszę się bardzo, że została mężczyzną. Nie tylko w komunikacji miejskiej uznają mnie za faceta, ale także i tutaj. Dzięki Ci. Uświadomiłeś (sugeruję się loginem) mnie, że powinnam zmienić płeć, bo nie wyglądam na kobietę.
Pozdrawiam serdecznie. :-)
Bardzo, bardzo przepraszam za moje niedopatrzenie, mój głupi, jakże prosty i ośmieszający (mnie) błąd. Raz jeszcze przepraszam i proszę o wybaczenie :)