film jest zbudowany na zasadzie: "uwaga ludzie oto wielki film" niektórzy dają się nabrać, a to przez wolne tępo, a to przez celebrowanie min gestów, dopisywanie ukrytych sensów. wolne tępo niczemu nie służy bo ani nie buduje klimatu, napięcia etc, sensów w zasadzie brak, przeżywaniem na ekranie, tyle nagminne co głupie i nużące, a o aktorstwie przez litość już nie wspomnę...
Trollujesz kopiuj wklej z innych postów właśnie minie przez to zachęciłeś do obejrzenia bo niebyłem pewny
Nie bardzo Cię rozumiem. Za każdym razem jak ktoś inny pyta mnie o to samo mam wg. Ciebie silić się na nową formę choć treść pozostaje niezmienna. I to wtedy nie jest trollowanie. No gratuluję Ci... Nawiasem mówiąc idąc twoim tokiem rozumowania strollowałeś gościa któremu wcześniej tak samo odpowiedziałem ....
Gdybyś nie zrozumiał co Ci napisałem, skopiowałem i wklejam definicję trollingu "Trollowanie – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla internetowych forów dyskusyjnych i mediów społecznościowych. Polega ono na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia poprzez wysyłanie kontrowersyjnych, napastliwych, często nieprawdziwych przekazów."
A to jest coś złego w dbaniu o język ojczysty? Wiadomo, że nikt nie jest idealny i każdy popełnia błędy, ale ja w sposób kulturalny zwróciłem uwagę na taki dosyć rażący. Ot moja dobra rada na forum filmowym. I nie, nie jestem profesorem Miodkiem. Nie pruję się o jakieś kropki i przecinki. Mimo wszystko, życzę miłego dnia.
Nawet nie chce mi się czytać twoich wypocin do końca. Od razu widać, że to jakieś uprzedzenia i teorie spiskowe.
Obejrzałem już ten film i bardzo mi się podobał. Film zrobiony za kilka tysięcy, cała obsada zmieściła im się na jednej stronie napisów, a ja go obejrzałem całego bez sprawdzania fejsa i insta. Bardzo mi się podobało, że nie był taki jaki myślałem, że będzie.
Ale gratuluję ci, że jesteś taki mądry, że nie dałeś się nabrać na tanie sztuczki. Co za idiotyzm
co za idiotyzm narzucać innym swoje zdanie
tobie film się podobał, mnie zupełnie nie kropka
ten serwis służy do przedstawiania własnych opinii o filmie wiedziałeś o tym?
jak ci się nie chce czytać "moich wypocin" jak piszesz, to ICH NIE CZYTAJ proste?
skończ wreszcie atakować ludzi dlatego, że mają odmienne zdanie od twojego.
"jeden z najgorszych z Cage" , a tymczasem krytycy piszą o jego najlepszej roli. Ciekawe
Warto obejrzeć chociażby dla sceny w restauracji czy domu tego młodego granego przez Wolffa. To nie jest zły film, a ludzie oceniają słabo bo spodziewali się kolejnego "kina zemsty" w wykonaniu Cage jak chociażby w Mandy, a dostaliśmy coś na zasadzie powolnego dramatu egzystencjalnego. 5.5/10
Zgadzam się w 100 procentach - gniot łamane przez katastrofa.
Scenariusz to idiotyzm roku,dekady,może 50-lecia.
Pozdrawiam i cieszę się, że nie jestem sam :)
Ja po recenzjach i opinia stwierdzam jedno ze ten film jest cholernie nudny że tam się nic nie dzieje kompletnie
Po recenzjach i opiniach stwierdzasz? Bez obejrzenia filmu, wydajesz opinię. Brawo! Zatem ja po przeczytaniu twojego komentarza, stwierdzam, że jesteś jeszcze bardzo młody, emocjonalnie niedojrzały i głupiutki jak podlotek.