Nie wiem skąd Wasze komentarze takie negatywne. NIe jest to film naszpikowany super efektami specjalnymi jak Resident Evil, ale ma swój klimat. Jak na Uwe Bola jest to kolejny przykład, że gość potrafi jednak kręcić niezłe filmy. Jest to po Postal i Szczury Tunelowe, najlepszy z jego filmów. Warto obejżeć!
Gra aktorska wcale nie jest zła!!!
Z jednym się zgodzę. Ta jakaś tam "gra aktorska" powiedzmy dwóch postaci (tych tam co jeżdżą dżipem) jest jeszcze znośna ,ale całość prezentuje się po prostu gówniano 1/10
Zgadzam się z założycielem tematu.
Film wcale nie jest taki tragiczny jak można by się spodziewać po aktualnej ocenie (3.5).
Jeśli ktoś się spodziewał wyczochranych efektów specjalnych, to na pewno się zawiódł, ale jako wielbiciel zombiaków daj 6/10 :)
Efekty były jakie były, w filmie zdecydowanie słaby montaż, amatorszczyzną zalatuje na kilometr, dialogi żenada, ale mi film dało się obejrzeć w całości, warto dodać, że dobrze prezentowały sie charakteryzacje zombie, scenariusz nie był zły. Reasumując film dla miłośników tematu, ale bez fajerwerków.
Nie polecam nawet miłośnikom tematu, chyba że tym bardzo zdesperowanym, ja z wielkim wysiłkiem i bólem mózgu dotrwałem do końca. Charakteryzacja zombie też była marna, wyglądali jak potwory, a nie jak martwi i nadgnili ludzie. Uwe pokazał że umie filmem Rampage, ale tym razem widocznie mu się nie chciało.
Ale Uwe nie miał nic wspólnego z tym filmem. I wg mnie zombie wyglądali ok. Ogólnie dupy nie urywa, ale w sumie jak dla mnie było raczej w porządku, jak na pozycję tego pokroju. Po pierwszych 10 minutach spodziewałem się, że będzie znacznie gorzej.