Jestem bardzo ciekawy tej produkcji. Zapowiada się coś dobrego.
Przyznam, że zaintrygował mnie ten film, zwiastun prezentuje się jak dobra produkcja
Jestem tego samego zdania, sam zwiastun bardzo mnie trzyma w napięciu i jestem ciekawa całej produkcji.
wygląda na taki co trzyma w napięciu przez cały seans. Nie pozostaje nic innego jak iść do kina
boty, boty, boty... wszędzie widzę boty. Ten portal schodzi na psy z wynajętymi klakierami do pisania recenzji
serialnie, no ja pi.er.dolę, że im się w ogóle chce na taki gów.niany marketing hajs dawać. Zwłaszcza że sam film w sobie może być nawet spoko, ale skoro trzeba zachęcać do niego takimi infantylnymi komentarzami, to w głowie zapala się lampka ostrzegawcza, że może jakaś ch.uj.nia się szykuje.
Ja już po seansie. Mocny film, mocna książka. Dodatkowo jeszcze moja mama chodziła z nim do klasy, więc kombo z opowiadaniami robi jeszcze większe wrażenie.
Książkę czytałam i trudno mi było uwierzyć, że to się dzieje naprawdę, ale niestety tak było. Co do filmu, to faktycznie ma mocny przekaz i nie jest to film historyczny, który przedstawia historię śmierci młodego chłopaka. Przekaz jest bardzo uniwersalny