PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=853563}
7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 20303
7,0 53 krytyków
Żeby nie było śladów
powrót do forum filmu Żeby nie było śladów

Jestem bardzo ciekawy tej produkcji. Zapowiada się coś dobrego.

Robert_Dworek

ja tak samo, ale czuje że będzie dobrze

ocenił(a) film na 8
Robert_Dworek

Przyznam, że zaintrygował mnie ten film, zwiastun prezentuje się jak dobra produkcja

Elieau

Jestem tego samego zdania, sam zwiastun bardzo mnie trzyma w napięciu i jestem ciekawa całej produkcji.

ocenił(a) film na 10
Robert_Dworek

wygląda na taki co trzyma w napięciu przez cały seans. Nie pozostaje nic innego jak iść do kina

alina_titaj

Również nie mogę się doczekać aż film wyjdzie, pozostał niecały miesiąc.

Robert_Dworek

boty, boty, boty... wszędzie widzę boty. Ten portal schodzi na psy z wynajętymi klakierami do pisania recenzji

ocenił(a) film na 6
bart_34

serialnie, no ja pi.er.dolę, że im się w ogóle chce na taki gów.niany marketing hajs dawać. Zwłaszcza że sam film w sobie może być nawet spoko, ale skoro trzeba zachęcać do niego takimi infantylnymi komentarzami, to w głowie zapala się lampka ostrzegawcza, że może jakaś ch.uj.nia się szykuje.

Robert_Dworek

Na pewno warto się przejść do kina na to, film bardzo spoczko dla fanów historii i nie tylko

Janusz_Kolba

Trailer w sumie pokazuje całkiem sporo, zapowiada się świetnie.

Aga_Idowska

taak, zapowiada sie beznadziejnie i wrzeszczaco.

Robert_Dworek

Warto obejrzeć ten film, bo może być bardzo dobry.

Robert_Dworek

w końcu coś na co warto naprawde pójść. tak dawno nie bylam w kinie...

Robert_Dworek

Mam nadzieję, że sie nie zawiedziemy, ale mam przeczucie że to będzie film roku.

ocenił(a) film na 10
Daria1983

Ja już po seansie. Mocny film, mocna książka. Dodatkowo jeszcze moja mama chodziła z nim do klasy, więc kombo z opowiadaniami robi jeszcze większe wrażenie.

mikolajk_2

Książkę czytałam i trudno mi było uwierzyć, że to się dzieje naprawdę, ale niestety tak było. Co do filmu, to faktycznie ma mocny przekaz i nie jest to film historyczny, który przedstawia historię śmierci młodego chłopaka. Przekaz jest bardzo uniwersalny

Robert_Dworek

Już po samym zwiastunie bardzo dobrze się zapowiada, mam nadzieje że bedzie jeszcze lepszy niż się tego spodziewam.