Macie zabawne komentarze ten film to naprawdę kupa dobrej roboty ma niezły klimat ba! świetny ogląda się go w napięciu i o to chodzi w thrillerze ludzie czy wy ten film oglądaliście o 10 rano z rodzicami, starszym rodzeństwem i pluszowym misiem przytulonym do piersi????!Jestem na 1000% przekonany,że gdybyście byli sami w domu oglądali ten film w nocy poczulibyście tą samotność
pluszowe misie
Jak dla mnie to tej samotności nie czuje sie NAWET w nocy bez pluszowego misia u boku. Obejrzalam, bo zapowiadal sie ciekawie i nie chcialam sie sugerowac opiniami innych, ale , niestety, musze przyznac im racje. Film "srednio-smieszny".
Polecam dla tych,k torzy cierpia ne bezsennosc, nie lubia pluszowych przytulanek i chca popatrzec na starania Deppa i osaczonej Theron.
dobre zakonczenie
moze troche pozno odpowiadam na twoj komentarz ale tak wyszlo ;P
ja ten film ogladalam z kolezanka w noc sylwestrowa okolo polnocy i wiem o jaka samotnosc ci chodzi. po tym filmie musialysmy obejrzec komedie zeby troche rozladowac napiecie. Tam ktos ma waty do zakonczenia ale ja uwazam ze jest ono genialne gdyz pozostawia nutke niepewnosci