PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=947}

Żona astronauty

The Astronaut's Wife
1999
6,3 46 tys. ocen
6,3 10 1 46242
4,4 18 krytyków
Żona astronauty
powrót do forum filmu Żona astronauty

...

ocenił(a) film na 8

Charlize Theron i Johnny Depp po raz kolejny pokazal iż są świetnymi aktorami. Film ciekawy. Mimo opinii jakie krążą na filmwebie, znowu się przekonałam że trzeba oglądną film żeby się dowiedzieć jaki on jest a nie czytać komentarze, bo nieraz one pomagają, a nieraz wręcz przeciwnie.

gemma128

Normalka mi się film podoba i miło się go ogląda. Mam jeden zarzut ale nie do filmu. tylko do aktorów(nie chodzi mi o ich grę bo zrobili to naprawdę super ale nie grali ze sobą tylko trochę jakby obok siebie) Ale i tak mi się film podoba bo pomysł jest naprawdę ciekawy.

ocenił(a) film na 8
MorganaBlackcat

co masz na myśli mówiąc 'obok siebie'?? (pytam z ciekawości)

gemma128

Każdy z nich miał trochę inne wyobrażenie granej przez siebie i przez partnera roli. To znaczy Johnny miał swój i do tego oryginalny punkt widzenia a Charlize miała zupełnie inne spojrzenie. Nie mówię że to coś złego ale dla mnie było widoczne że grali jakby inne historię. To tak jakby nie do końca grali w jednej drużynie. Gdyby nie zagrali obok siebie to film najprawdopodobniej byłby wielkim hitem a niestety nie stał się pomimo że jest świetny. Mi się film naprawdę podobał ale właśnie czegoś drobnego w nim brakowało. :)))

PS. Film uważam za świetny a Spojrzenie Johnnego na graną przez neigo postać za bardzo nowatorskie. Natomiast Charlize zagrała świetnie tak jak ona potrafi najlepiej .

ocenił(a) film na 8
MorganaBlackcat

A no to teraz rozumiem. ;) Może masz trochę racji.
Ale ja dopiero zaczęłam się nad tym zastanawiać jak przeczytałam twój komentarz. Podczas oglądania filmu nie odniosłam takiego wrażenia.