PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=947}

Żona astronauty

The Astronaut's Wife
1999
6,3 46 tys. ocen
6,3 10 1 46242
4,4 18 krytyków
Żona astronauty
powrót do forum filmu Żona astronauty

8/10

ocenił(a) film na 7

Jest to pierwszy film z Deppem, gdzie naprawdę się go bałam, bo zwykle to on wywołuje
mój śmiech a nie strach :P Film dobry, końcówka trochę mnie zawiodła- za mało realna.

ocenił(a) film na 8
Karnelia

To fakt, wielu tu pisze, że film słaby. ale Depp jak zwykle mnie nie zawiódł. O ile zawsze stawałam po stronie bohatera którego on grał, to tu było nieco inaczej.
Końcówka..typowa, bo z happy endem, no ale to tego już trzeba się przyzwyczaić, to i tak dobrze, że Spencera uśmiercili, ja raczej się spodziewałam , że to coś z Niego ucieknie, a on na nowo stanie się sobą i będzie żyć, no bo tak powinno być wedle typowo amerykańskich scenariuszów..

ocenił(a) film na 6
Rossellinique

Niby gdzie tu happy end skoro te "coś" przejęło kontrole nad żoną Deppa?

ocenił(a) film na 8
loretti_

W sumie masz rację, choć też nieco źle mnie zrozumiałeś .. Mówiąc o ,,happy endzie" miałam na myśli to, że ona jednak przeżyła. Spodziewałam, się po prostu śmierci obojga..cóż nie przewidziałam, że pani Jilian będzie tak sprytna i na tyle odważna, by zabić kogoś kogo kochała..

ocenił(a) film na 7
Rossellinique

To już nie był jej mąż, chciała zabić to coś, a happy end-u tu w ogóle nie widzę bo dość że jej mąż nie żyje, dość że zabito tego gościa i jej siostrę to jeszcze dzieci się urodziły a ją opanowało to coś.

ocenił(a) film na 6
Rossellinique

[SPOILER] radzę się jeszcze zastanowić czy główna bohaterka filmu przeżyła, ta kwestia + ewentualne plany tej "istoty" wobec Ziemi = k....... daleko od happy endu :D

ocenił(a) film na 8
terrey

Obcy "sygna"ł który w przestrzeni wykasował człowieczeństwo bohatera, przeszedł podczas śmierci jego ciała na żonę i dalej kontynuował swój plan. Nie widzę żadnego happy endu...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Karnelia

też uważam, że film jest bardzo dobry. no, ale spodziewałam się innego zakończenia.
Depp jak zwykle świetny. w niektórych momentach też się go trochę bałam ;P

również daję 8/10