śmieszne pytanie czy ktos może zaspoilerować i powiedziec jak film się skończył. Przysnełem przy samym koncu jak ta żona odnalazła skarbiec z rzeczami tego kolesia z NASA i nurtuje mnie jak to wszystko sie potoczyło czy ktoś mógł by zdradzic zakonczenie???
Film mi się średnio podobał więc bez wyrzutów sumienia zdradzę Ci zakończenie. W skarbcu była kaseta z nagraniem, na którym koleś z NASA twierdził, że podczas lotu coś opanowało Depp'a i tego drugiego astronautę i to coś rozwija się w łonie Jilian, a Depp buduję statek kosmiczny aby to coś, gdy już przyjdzie na świat, wysłać w kosmos. Przedstawia na to dowody w postaci nagrań itp. od tego momentu zona jest pewna, że Depp nie jest jej mężem, chce zabić nienarodzone dzieci, ale przeszkadza jej w tym Depp, mówi jej, że on jest w niej i ble ble ble różne zastraszania, ucieczki, przepychanki. Depp zabija siostrę Jilian, to ostatecznie przekonuje kobietę o zabiciu męża. Zalewa dom wodą, sama siada na stołku i wrzuca do wody, w której stoi Depp, jakieś elektryczne urządzanie. Depp umiera to coś wchodzi przez źrenice i opanowuje Jilian. Następna scena ma miejsce klika lat później, chłopcy mają się dobrze a Jilian jest żoną kolejnego astronauty, na pytanie nowego męża: kim dzieci zostaną w przyszłości, Jilian odpowiada, że będą astronautami jak ich nowy tatuś, przytula męża a w jej oku pojawia się charakterystyczny błysk.
nie twierdze ze nudny tylko leciał późno a jak co niektórzy pracujący ludzie jestem zmęczony po robocie więc co w tym dziwnego ze człowiek przysnął???...