PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=947}

Żona astronauty

The Astronaut's Wife
1999
6,3 46 tys. ocen
6,3 10 1 46242
4,4 18 krytyków
Żona astronauty
powrót do forum filmu Żona astronauty

dlaczego Johnny Depp zagral w tym filmie.Film jest slaby,totalna bzdura,tylko dzieki Deppowi obejrzalam ten film

katrinafw

Wydaje mi sie, że film miał ciekawa fabułę tylko był troche źle zrobiony.( coś zgrzytało;)

Calli

No zgrzytało i to się nazywa każdy sobie rzekę skrobie Czyli tak jakby ( tu było to niestety naprawdę) dwóch głównych aktorów grało w dwóch różnych filmach - lub opowieściach z innej beczki .Ttylko czasami był to jeden wspólny temat i pewno te sceny były zauważane jako w miarę ciekawe..

MorganaBlackcat

Zgadzam się w zupełności. Wytrwałam na tym filmie tylko dzięki temu że grał tam Depp gdyby nie to wyłączyłabym go.

piffling

Bo jego podejście było dość nowatorskie i zupełnie inne niż maiła Charlize .Według mnie jej rola była powtórzeniem innych jej kreacji .Natomiast Depp stworzył coś czego nigdy przedtem nie robił i to dla mnie było dość ciekawym i interesującym doświadczeniem

katrinafw

moim zdaniem film jest bardzo dobry. po obejrzeniu nie mogłam dojść do siebie, bardzo mnie poruszył, co uważam za plus. Johnny zagrał jak zwykle nieziemsko, stąd też moja ogólna ocena - 8/10 :)

katrinafw

ten film jest psychiczny, też go oglądnęłam ze względu na Deppa,

ocenił(a) film na 5
katrinafw

Zainteresował mnie - nie mogę powiedzieć, że nie. Jednak twierdzę, że po prostu był nieco żałosny. Obejrzałam ze względu na świetną Theron i Deppa.

katrinafw

Popieram. Myślałam że film będzie fajniejszy.. Oglądałam tylko ze względu na Deppa...

ocenił(a) film na 5
karola7388

Depp mi nie pasuje do tej roli. Johny jest dobry w dziełach Burtona albo jako świrnięty kapitan Sparrow. Tu mi się nie spodobał.

ocenił(a) film na 6
pionas666

To jest dla mnie również niepojęte! W ogóle nie pasuje do tej roli, zawsze wybieral ciekawe postacie. Dziwny ten film byl jakis...nie wiem dlaczego.

ocenił(a) film na 8
bibigegedudu

Kuźwa a kiedy powstali piraci a kiedy Astronauta?

ocenił(a) film na 8
katrinafw

Depp jak zwykle dał świetnie radę :) I bosko wyglądał :) Cała postać przez niego stworzona była bardzo intrygująca. Film jest specyficzny, ale nigdy nie przepuszczam okazji by go obejrzeć.

kleo_4

podobnie jak większość tutaj mam mieszane uczucia po obejrzeniu no i poza tym trochę rozczarowało mnie zakończenie. czuje lekki niedosyt. jednak cały film był na niezłym poziomie, trzymał napięcie. i oczywiście rewelacyjna Theron, nienajgorszy Depp (powiedzmy, że co nie dograł to dowyglądał hehe;)

wake_the_dead

ludzie a wiecie co to jest science fiction ? Mi się podobał, ma to coś niepokojącego i zostawia to w głowie.....

pixi222

a co ma gatunek to jakości filmu?

wake_the_dead

wiesz wydaje mi się, że większości nie podobało się, bo był głupi potwór i takie bzdety......

pixi222

a mi się nie wydaje, że jeśli komuś się nie podoba to ze względu na klimaty science fiction. z resztą nikt nic takiego tutaj nie napisał. oczywiście są różne gusta jeśli chodzi o gatunki filmowe, ale jak film jest dobry do raczej nie ma to nic do rzeczy - chyba, że ktoś jest ewidentnym antyfanem gatunku. wiesz co, podejrzewam, że wiekszość osób jeśli sie zawiodła, to przez utarty już wizerunek Depp'a w całkiem innych kreacjach, niektórzy ludzie chyba zbyt przywykli do jego Burtonowskich ról więc ta ich może rozczarowała. żeby było jasne, mi się film bardzo podobał :)

wake_the_dead

a możliwe... taka normalna rola dla Deppa :)

katrinafw

niezłe świry z Was, oglądać film tylko ze względu na aktora, gratulacje ;]

blexu

Bo wg niektórych Deep ma grac zawsze tak samo. Ja piernicze przecież on grał obcego w ludzkim ciele. Nie byl to majstersztyk ale dobrze grał zimnego, pozbawionego uczuć gościa. Miał odpier.niczac jaja jak Sparrow? Ogólnie dobre 7 10 SF z nawiązaniami do Dziecka Rosemary.

ocenił(a) film na 7
adamst85

Zgadzam się. Jedyna dobra wypowiedż. Ja z kolei nie przepadam za burtonowskimi bajkami. 100% wolę takie filmy, jak ten. I Depp też sobie poradził, choć ja obejrzałam ze względu na Theron.

Trafnie zauważyłeś z nawiązanie do mojego faworyta w tym klimacie "Dziecko Rosemary".

ocenił(a) film na 7
katrinafw

Jak nie wiesz czemu to znaczy ze w ogóle nie znasz filmografii Deppa...