Film tylko dla wytrwałych i zagorzałych fanów dramatów w dodatku sf i fanatyków Deepa bo tylko on pomógł mi w obejrzeniu go do końca. Polecam obejrzenie innego filmu :]
ja nie wiem dlaczego wszyscy tak krytykują ten film. Jak dla mnie jest bardzo dobry. Lubię Depp'a w rolach czarnych charakterów.
Jest jedna wada ale zasadnicza "każdy sobie rzepkę skrobie".Depp miał świetny pomysł na swoja postać ,ale niestety Charlieze miała zupełnie inna koncepcje na granie swojej postaci i postaci granej przez Johnnego. W sumie niby poszła za tym ale nie tak do końca.Przez co jej rola może się wydawać nie pasująca do postaci granej przez Deppa,To tak jakby nie grali ze sobą.Ja nie mam jej nic do zarzucenia oprócz tego że nie wyczuwało się jedności w graniu.Czegoś w tym brakowało ale nie było to na tyle rażące by to od razu zauważyć.Ale mogło zaważyć na tym że film z jakiegoś powodu odczuwano jako przekłamany naciągany i nie pełny.
Mi się akurat podoba i ta koncepcja że facet jest zły od zawsze była świetna. Też lobie go w takich rolach bo do niego pasują .
być może. ja to się za bardzo na aktorstwie nie znam więc nawet nie zwróciłam na to uwagi.
Ja jestem fanatykiem Deppa i muszę przyznać że film mnie zawiódł...To chyba najgorszy film z nim w roli głównej...Ogląda się fajnie i wszystko byłoby nawet dobrze gdyby nie ta końcówka która do niczego konkretnego nie doprowadziła...Szkoda...szkoda....
A mi nie pomógł. Dwa razy miałem okazje go obejrzeć w tv. Nie udało mi się. 4/10
tez sie zdziwilem tak niska ocena tego filmu, swietny thiller, wg mnie jedna z najlepszych rol Deppa ( lubie go bardziej w rolach czarnych charakterow jednak ) a wcale nie uwazam sie za fanatyka tego aktora ( mam dziesiatki bardziej ulubionych aktorow )
Ja się nie zawiodłam, bo już przed obejrzeniem spotykałam się z wieloma
negatywnymi opiniami, także szału się nie spodziewałam. No i faktycznie.
Nie wiadomo jak zły nie był, ale podobnie jak Tobie, pomagał mi tylko
Johnny Depp i dla niego dotrwałam się do końca. Nudził mnie trochę ten
film, słabo się skończył, a w trakcie też niezbyt wiele się działo.
Jestem w szoku! Obejrzałam ten film - przyznaję - ze względu na Deppa i nie podobał mi się. Moim zdaniem film jest płytki, fabuła przewidywalna, jedyne co go odratowuje to gra głównych bohaterów. Może i nawet przyjemnie się go ogląda ze znajomymi, w dobrym gronie, ale nie ma co oczekiwać czegoś cudownego. Przepadam chyba za wszystkimi gatunkami filmów, jednak ten mi jakoś nie podszedł. To tylko moje zdanie, oczywiście innym mógł się podobać, ale ja bywam dość krytyczna.
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale o gustach się nie dyskutuje :)
Pozdrawiam