PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31046}

100 dziewczyn i ja

100 Girls
2000
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 19045
5,0 2 krytyków
100 dziewczyn i ja
powrót do forum filmu 100 dziewczyn i ja

za wszelkie prawdy które przekazuje ten film

ocenił(a) film na 4
tomasz_user

tzn. jakie? hahaha

ocenił(a) film na 7
Lisowczyk

To jak większość mężczyzn postrzega kobiety i na odwrót oraz na wiele tematów z tym właśnie związanym.
Ja również dałem 9/10 bo film jest na prawdę jedyny w swoim rodzaju i porównywać go do głupiej komedii to brak mózgu...
Sam osobiście myślałem że to będzie coś jak American Pie ale po obejrzeniu mnie zatkało. Nie ma tutaj owijania w bawełnę,
od początku filmu nie licząc kilku scen mamy okazję podglądać różne charaktery kobiet + do tego dochodzą śmieszne
(również obrzydliwe) mini sceny + to że film ogólnie skupia się na trudzie odnalezienia tej jedynej przez inteligentnego ale nieśmiałego chłopaka wśród wielu innych...
Ps:Lisowczyk jesteś idiotą czy tylko upośledzony?

ocenił(a) film na 4
Pieniak3

Ps :Lisowczyk jesteś idiotą czy tylko upośledzony? - Nie jestem żadną z opcji :) Za to Ty chyba jesteś alchemikiem bo z g...a robisz złoto :) Zdajesz sobie sprawę ile takich płytkich komedyjek amerykanie produkują co roku? :) Tak, płytkich bo opierających się na obrzydliwych oraz wulgarnych dowcipach, które śmieszą jedynie typa o IQ 20. Dodam do tego super oryginalną fabułę: poszukiwanie tej jedynej. Łojej jakie to słodkie. To typowa teenager comedy, która jest przeznaczona dla chłopaczków na Twoim poziomie ( czytaj: murzyński analfabeta z Bronxu ) ;)

ocenił(a) film na 7
Lisowczyk

Wiem że powstaje od cholery takich komedii o temacie poszukiwania tej jedynej ale w tym filmie jak dla mnie jest to pokazane o wiele bardziej poważnie(no może przesadzam) niż w większości kom.rom.
Jest w nim trochę prymitywnych dowcipów/postaci i wiem że zawyżyłem ocenę ale moim zdaniem wyróżnia się na tle innych pseudo komedii(bo ta komedia normalna nie jest). Wyróżnia się już samą główną postacią...Matt niby nieśmiały kujon(jak to w większości głupich komedii, jednak w tej jest zdecydowanym facetem już nawet) a udaje mu się wykorzystać swój intelekt do wkradnięcia się do damskiego akademika... Wkradnięcia? Co ja pisze? On tam zagościł na stałe i niech nikt mi nie mówi że taki scenariusz mamy w pierwszej lepszej komedii z Polsatu.

ocenił(a) film na 10
Lisowczyk

Lisowczyk. A Ty jesteś typowym ignorantem :). Masz takich komedyjek 1000000, kazdy z nas widzial 1/6 to i tak duzo, ale z jakiegos powodu podoba mu sie właśnie ta, dlaczego? Pomyśl