Koleś był po prostu idealny:P z wyglądu taki niespecjalnie ale nie wierzę że dziewczynom nie zrobiło się tak miło jak tego przemóienia słuchały;P mi się bardzo podobało nawet jeśli film taki sobie
No wysłuchać to one wysłuchały z przyjemnością, ale i tak polezą za facetem który je najpierw porządnie w****a a potem stosownie zignoruje. Ot i nauka dla pokoleń.
Tak jest, zgadza się drogie panie- macie głęboko w d***e facetów, którzy gotowi są zdobywac was każdego dnia, mówić wam najwspanialsze rzeczy, nie obchodzą was ci, którzy dadzą wszystko co tylko mogą, będa leżeć u waszych stóp wierni jak pies. Nie- taki typ faceta jest ... hmmm jakiś nieciekawy. Panie wolą mężczyzną SILNEGO(lub. wersja bardziej wyrafinowana: takiego, który daje poczucie bezpieczeństwa- i tu wiemy już, że nie jest to facet o którym napisałem powyżej) Jest to:
1)facet, który opływa w pieniądze
2)napakowany misio- piewotny instynkt mówi, że taki mężczyzna zapewnia bezpieczeństwo
Dlatego też nie wzruszają mnie już jakiekolwiek żale kobiet porzuconych przez facetów, kobiet zdradzonych itp.
Abstrahujac od faktu, ye to forum filu...- ja tam wole chudzielcow :p ha, nawet nie tylko, ze wole - napakowany w ogole mojej uwagi nie zwroci ;]
Od razu jedyna...mmysle, ze jest wiecej takich kobiet, ale ciezko sie im wybic. Tak jak facetom, ktorym sie podobaja powiedzmy dziewczyny 'lepiej zbudowane', w sensie kobiece. Stereotyp jest - kobieta to musi byc chudzina z piersiami, a facet przypakowany. Tak sie przyjelo, nie wiedziec czemu:) Ja zawsze chudzielcow lubilam :))) najbardziej. mniam :>