PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31046}

100 dziewczyn i ja

100 Girls
2000
6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 19056
100 dziewczyn i ja
powrót do forum filmu 100 dziewczyn i ja

Koleś był po prostu idealny:P z wyglądu taki niespecjalnie ale nie wierzę że dziewczynom nie zrobiło się tak miło jak tego przemóienia słuchały;P mi się bardzo podobało nawet jeśli film taki sobie

ocenił(a) film na 4
alien_2

No wysłuchać to one wysłuchały z przyjemnością, ale i tak polezą za facetem który je najpierw porządnie w****a a potem stosownie zignoruje. Ot i nauka dla pokoleń.

baraja_2

Tak jest, zgadza się drogie panie- macie głęboko w d***e facetów, którzy gotowi są zdobywac was każdego dnia, mówić wam najwspanialsze rzeczy, nie obchodzą was ci, którzy dadzą wszystko co tylko mogą, będa leżeć u waszych stóp wierni jak pies. Nie- taki typ faceta jest ... hmmm jakiś nieciekawy. Panie wolą mężczyzną SILNEGO(lub. wersja bardziej wyrafinowana: takiego, który daje poczucie bezpieczeństwa- i tu wiemy już, że nie jest to facet o którym napisałem powyżej) Jest to:
1)facet, który opływa w pieniądze
2)napakowany misio- piewotny instynkt mówi, że taki mężczyzna zapewnia bezpieczeństwo

Dlatego też nie wzruszają mnie już jakiekolwiek żale kobiet porzuconych przez facetów, kobiet zdradzonych itp.

maruto

Abstrahujac od faktu, ye to forum filu...- ja tam wole chudzielcow :p ha, nawet nie tylko, ze wole - napakowany w ogole mojej uwagi nie zwroci ;]

gwell

tos Ty chyba jedna w swoim rodzaju jest... :) dlatego pozdrawiam z calego serca

Terry25

Od razu jedyna...mmysle, ze jest wiecej takich kobiet, ale ciezko sie im wybic. Tak jak facetom, ktorym sie podobaja powiedzmy dziewczyny 'lepiej zbudowane', w sensie kobiece. Stereotyp jest - kobieta to musi byc chudzina z piersiami, a facet przypakowany. Tak sie przyjelo, nie wiedziec czemu:) Ja zawsze chudzielcow lubilam :))) najbardziej. mniam :>