PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273252
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Tak jak jeden z poprzedników, powiem krótko, to trzeba zobaczyć w kinie. Byłem na przedpremierze o 12 w nocy i się nie zgodzę z jednym z poprzedników. Momentami ludzie zamarli w kinie. "Pojutrze" to 1/4 tego co tu zobaczycie. Efekty, akcja, pokazana jest rozpacz, chciwość, magia pieniądza, poświęcenie, przyjaźń. Wszystko czego oczekujemy od drugiego człowieka w takim momencie. Efekty i realizm tego co nas może spotkać. Jak w każdym filmie można wyłapać gafy.Opisze może tylko 1. Tak naprawdę wybuch wulkanu w Yellowstone spowodowałby na świecie Epokę lodowcowa, oglądałem film o ruchach tektonicznych ziemi i jakie by były skutki takiego wybuchu. Ale w końcu to tylko film......na szczęście :) W piątek albo w sobotę idę drugi raz na ten film.

ocenił(a) film na 4
hubana

nie zgadzam sie. wcale nie trzeba ogladac tego filmu, a napewno nie po raz drugi.

"Efekty, akcja, pokazana jest rozpacz, chciwość, magia pieniądza, poświęcenie, przyjaźń".
Jesli tobie wystarcza do zycia podstawowe emocje - przekazana w tak pierwotny sposob jak moze to uczynic tylko pan emmerich - to powodzenia.

endriu3

dla tego pana polecam "bevery hills" albo filmy z gazety.

ocenił(a) film na 4
hubana

przestan pieprzyc głupoty czlowieku. hadko słuchać twoich wypowiedzi.
Film nie ma nic do zaoferowania poza efektami. "Przyjazn"? jaka przyjazn? miales kiedys przyjaciela?

użytkownik usunięty
hubana

hubana, ja Ciebie popieram stuprocentowo, mam takie same wrażenia:)