Nie będę się tutaj długo rozwodził, film ma świetne efekty specjalne, ale fabułę już nie za bardzo, za dużo głupich scen, świat się wali, ale oczywiście bohaterowie zawsze mają czas na jakąś przemowę przed odlotem/odjazdem itp, kilka innych głupich akcji, ale ogólnie film niezły, jeżeli na prawdę nie masz nic innego do obejrzenia i jeśli lubisz masę CGI to możesz obejrzeć
jak wyżej napisałem 6/10 film nie jest taki zły, ale do dobrego albo bardzo dobrego dużo mu brakuje.
Niezły- nieźle się uśmiałam ;D Szczególnie nad tym, że wszystkie sceny są w tym amerykańskim stylu na "ostatnią chwilę" (coś w stylu rozbrojenia bomby sekundę przed wybuchem, wiecie co mam na myśli ;)). Nie polecam do oglądania na komputerze-strata 158 minut życia. Polecam na dużym ekranie.
SPOILER
Rozśmieszyło mnie jeszcze szczęśliwe zakończenie. Widocznie nawet koniec świata może się dobrze skończyć... ^^
KONIEC SPOILERA
No niestety,najpierw obejrzałem a potem przeczytałem :) i faktycznie straciłem kupę czasu.Na filmie zasypiałem ale jakoś dotrwałem do końca,w każdym razie mam go zaliczonego ale nie wrócę do niego prędko.
Dokładnie,zawsze wszystko w ostatniej chwili się udaje,na dłuższą metę to irytujące jest.