Nie uważacie że to troche za dużo ??? :PP
Film był naprawdę tragiczny , jestem w 3 klasie gimnazjum i byłem tam na
wycieczce klasowej , jedynie komu sie podobał to moim dwóm nauczycielkom
które chyba nie dożyją 2010 nie mówiąc o 2012 :) ...
SZCZERZE !!! - Gdyby nie było efektów film by był NAJWIĘKSZYM ZEREM .
A Efekty fakt były fajne i one podtrzymywały , lecz szkoda że nie ratowały
filmu ;/
Tak jak jest już w tysiącach tematów BRAK SPÓJNOŚCI . Tyle Niedociągnięć i
nieprawdy jest w tym że to smutne :( .
Film zasługuje na słabą CZWÓRE na szynach (4=) . Bieda i Hańba .
A może nam jeszcze opowiesz co sobie kupiłeś na wycieczce, gdzie jeszcze byłeś i co robiliście?
Widać że nie zrozumiałeś tego filmu. Pewnie jesteś w klasie dla myślących inaczej. Film nie dla ciebie i twojej klasy.
Gniot jakich mało.
Smutne ale prawdziwe że coraz wiecej będą kręcić takich filmów typowych pod publiczkę stawiajac wszystko na plastykowe efekty a nie na treśc, ciekawą fabułe , klimat, aktorstwo itp
I czym tu sie zachwycać. Film dla pokolenia Mtv
Znalazł sie kujon i znawca filmów -.-
Film nie dla mnie i mojej klasy tak jak i dla pozostałych szkół
gimnazjalnych jak ci sie podobał to pogadaj z moimi nauczycielkami , cos
juz wspominalem o nich ;p , stracone półtorej godziny z życia i tyle !!!
gimnazjum Hahaha! to wszystko wyjaśnia wy musicie jeszcze dorosnąć poprostu.
Na razie polecam chłopaki na Ibizie" jest to totalna beznadzieja aż szkoda słów ale z pewnościa Wam Gimnazjalistom się spodoba:)
Znalazł się mądrala z liceum. Parę latek więcej, ale już się za dorosłego ma. To że ty w gimnazjum byłeś imbecylem nie znaczy że cała reszta gimnazjalistów musi taka być. Jak widać chłopak mimo młodego wieku jest na zdecydowanie wyższym poziomie intelektualnym. Przeczytaj swoją i jego opinie. On nikogo obrażać nie musiał…
A cóż tam jest do rozumienia? Co to - jakiś film moralnego niepokoju?
Nie doszukuj się głębszego sensu w filmie, który go nie ma.
Do zrozumienia to może być "Odyseja", a to był film do _oglądnięcia_. Nawet fabuła w nim się nie broni. Bo chyba nikt nie sądzie, że jest to film wielowątkowy i wielowymiarowy.
Stwierdziłem że film może sie podobac tylko desperatom i wapniakom , a nie
opowiadanie co robiłem na wycieczce którą i tak zepsół ten beznadziejny
film .
Dobrze kolega stwierdził , Zespół MtV pozdrawia ;]]
Niektórzy mają we łbach poprzewracane żeby tak oceniać. Jeżeli śpicie na filmach lub nie czytacie napisów to skąd możecie cokolwiek wiedzieć? Jeżeli tylko na efekty patrzysz to już widzę co robiłeś na filmie.
hah pawelek115 chyba juz wam odpowiedzial na wasze bezsensowne stwierdzenia
, i czemu mówisz ze na efekty tylko patrze ??? właśnie chodzi o to że one
tylko występowały na filmie i dlatego film zasługuje na 4= , i dla mnie nie
było ani fabuły , ani nic co przykułoby moją większą uwage , strasznie duzo
niedociągniec , poczytajcie np temat :
10 najbezsensowniejszych zagrań na filmie ;] ( czy cos podobnego ) ;]
Jest fabuła, ale ty pewnie byłeś na filmie żeby się oderwać od lekcji więc byłeś po nic, więc oceniasz jakbyś tego nie oglądał albo bez dźwięku. Heh nie ma fabuły...
Dajcie spokój dziecku z gimnazjum:) Słonko, poziom za wysoki jak dla Ciebie. Powinni wprowadzać jakieś ograniczenia wiekowe na forum, bo wypowiadają się tu typowe małolaty robiąc przy tym takie błędy ortograficzne jak dziecko w pierwszej klasie szkoły podstawowej, idą do kina jako wielcy znawcy kinowi przecież:)
Szkoda patrzeć, że tacy ludzie są przyszłością Polski, naprawdę szkoda.
Nie wypowiadam się więcej w tym temacie ;]
Serii American Pie dałeś 10/10 a o 2012 mówisz, że fabuła była za słaba? Idź spać Seba bo gimbaza wzywa.
Jasne, że mógł dać, bo Po American Pie wiadomo czego można się spodziewać, a po 2012 oczekiwania były większe. Zwłaszcza słysząc o zbiorowej histerii wśród Amerykanów oczekujących skończenia świata.