PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273252
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Cienizna

ocenił(a) film na 3

Po za efektami specjalnymi nic w tym filmie nie ma a zaś główna scena ucieczki z miasta sprawiała wrażenie jak by widz zamiast filmu grał w grę na konsoli :-) jedna wielka porażka :-)

ocenił(a) film na 3
sculli

Zdecydowanie się zgadzam. Pusty film, fabuła żenująca, gra aktorów podobna do aregetyńskich telenowel. w pewnym momencie nie wiedziałam, czy to przypadkiem nie komedia. Szkoda czasu

Agatonik

ja również się zgadzam! efekty: ok, ale reszta? na początku w niektórych scenach myślałam, że to jakaś komedia. wątek tej rodziny totalnie nieudany. byłam nastawiona, że będzie to typowy film katastroficzny, a tu jakaś żenada; historyjka jakiejś amerykańskiej rodzinki, a w tle walące się budynki i roztrzaskująca się ziemia - za dużo chcieli pokazać. a w ogóle: jak koniec świata, to koniec świata! nikt nie miał przeżyć... za kilka lat będziemy się z tego śmiać jeszcze głośniej.

ocenił(a) film na 7
lacryymosa

a mnie właśnie na odwrót : efekty były denne ( już Titanica w 1997 zrobili lepiej ) a wątki nawet spoko. Było parenaście sprzecznych, głupich sytuacji ale ogólnie film przyjemnie się ogląda. Gdyby nie te efekty...