PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273262
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Tak beznadziejnie schematycznego filmu dawno już nie widziałem. Schemat goni schemat a wszystko w sosie: "znacie? Znamy, to posłuchajcie..." Apokaliptyczne sceny przeplatane nudnymi pseudo psychologicznymi wstawkami, a to o rodzinie a to jak u tego reżysera o ojczyźnie, patriotyzmie czarnego prezydenta. Dla mnie strata 2,5 pół godziny, których nikt mi już nie zwróci......

ocenił(a) film na 5
tisoc

"kaszanka zone".. o lepiej:DDD skoro ten film byl taki schematyczny i nudny to po co go ogladales do konca... nie byles w kinie wiec kasy nie wydales... jak mi sie co snie podoba to wylaczam....

ocenił(a) film na 4
paffcio1991

Z reguły jak coś się zaczyna, powinno się skończyć. A

A film to 4/10. Efekty 11/10. Fabuła/gra aktorska/dialogi -1/10. Naprawdę tak sztucznej gry, tak drętwych i dennych dialogów, oraz tak sk***wiałej fabuły dawno nie widziałem.

ocenił(a) film na 1
CaV1

Ten film to największe nieporozumienie jakie mogło wyjść. Po zwiastunach zapowiadał się nawet ciekawie ale jak zacząłem oglądać to z każdą minutą było coraz gorzej. Jak dla mnie to 1/10 tylko czas straciłem :/

ocenił(a) film na 1
tisoc

gdyby tu byl tylko stosowany w mysle 99% filmow schemat to ja bym i moze jakos pozytywnie mogla ocenic ten film, a tak sceny kieruja sie ku takim skrajnosciom, ze wykracza to poza slowo schemat;P i w tym wg mnie film jest oryginalny;)
a na powaznie gdybym ogladala go sama to bym wylaczyla po kilkunastu minutach 1/10!!/efekty w tym filmie mnie nie radowaly/.
moja rada jak juz ktos musi to ogladac to tylko w towarzystwie by moc sie nabijac.