PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273252
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

NieWARTO!

ocenił(a) film na 1

Nikomu nie polecam tego filmu! Film o typowych amerykańskich superbohaterach, którzy z każdej opresji wychodzą cało. Cudownych dzieciach zdolnych do poświęceń dla swoich równie cudownych rodziców. Nadmiernie przedłużany lamentacyjnymi scenami... Wszystko zakończone oczywiście Happy Endem . Efekty specjalne bez rewelacji. Sala była pełna widzów jednak po godzinie znudzona tym co działo się na ekranie... A po seansie pozostał tylko żal po wydanych na bilety pieniędzy. ;

aishaaa

Warto bo był fajny i miał dużo efektów. I nikt sie nie nudził tylko wszyscy sie gapili na ten film.

ocenił(a) film na 1
stefan_rad

To pewnie dlatego że był taki duży ekran ;)

ocenił(a) film na 6
aishaaa

nie no z tymi efektami to nie przesadzaj. film naprawde swietnie zrobiony, ale niestety jedynie pod wzgledem efektów specjalnych, co zreszta na dzisiejsze mozliwosci nie powinno nikogo dziwic...

aishaaa

To ty tak uważasz ,ja właśnie wróciłem z kina i mam całkiem inne zdanie ,film bardzo dobry - 2,5 godziny i się nie nudziłem ,fajne efekty . Co do konca filmu, wiadomo ,że musiał się tak skończyć a nie totalną zagładą . Wcale nie żałuję 20 złotych ,ba nawet jakby bilet kosztował 30 to też bym poszedł na film bo wart jest tych kilku złotych . Ocena 8/10 .

użytkownik usunięty
WARIACIK

"Co do konca filmu, wiadomo ,że musiał się tak skończyć a nie totalną zagładą"

Z tym się nie zgodzę. KONIEC ŚWIATA, jak sama nazwa mówi, musi skończyć się totalną zagładą, bo inaczej, to co to za koniec... Ludzie chytrzejsi od Boga?
Film ogólnie fajny, efekty naprawdę warte zobaczenia, szkoda tylko, że nie wyświetlane w 3D, ale końcówkę to zwalili...

ocenił(a) film na 1
aishaaa

heh.. chyba masz za dużo pieniędzy ;) w sumie .. racja .. żyrafy w górach naprawdę mogły zaskoczyć ;)

aishaaa

waszzzka :

Jak ty lubisz filmy typu piła ,albo inne gówno to się nie dziwie ,że masz takie zdanie ,dla mnie był film fajny i nie rozumiem co mają do tego pieniądze ....nie chodzę do kina codziennie a raz na jakieś czas nie będę sobie żałował paru złotych proste . Co to kilku scen (wiadomo jakich) to trzeba brać je na lajcie - wiadomo,że to jest tylko film ...

ocenił(a) film na 1
WARIACIK

skoro się tak łatwo denerwujesz to chyba wiadomo czemu nie lubisz piły (nie mówię że ja lubię) pzdro
skoro Ci się tak podobał to szanuję Twoje zdanie, ale w ogóle się z nim nie zgadzam ;)