PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273252
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

No właśnie nie wiem, ale po beznajdziejnie głupim "Transformers 2" ten film mi się na prawdę podobał. Tak jak na tamten, szedłem tylko na efekty i do diabła, poszedłbym na niego jeszce raz, jakbym miał ciut kasy więcej... może bym nie został do końca, skoro znam fabułe, ale ehhh...

Sceny katastrof to jedne z najlepszych jakie w życiu widziałem - po prostu majstersztyx. Co do "wszytko było na trailerze" to trwają zdecydowanie dłużej niż którykolwiek trailer. Na prawdę jest na co popatrzeć - graficy mieli nieźle pojechaną fantazję :) Ja się prawie wzruszyłem do łez, jak blahara z wioski na widok prawdziwego Lamborgini Diablo :_)

Co do reszty jak fabuła, logika itp, to uważam, że stoi na przyzwoicie średnim dla tego typu produkcji poziomie :D Nie razi głupotą (jak na przydład... Transformers 2 *tfu! poleciała flegma na podłogę*) i jest nie tyle jakoś znośne (jak w "Pojutrze"), co po prostu jest - ot tak bez większych emocji.

Jakby nie było, zlinczujcie mnie, ale kurde POLECAM !!! :P

ocenił(a) film na 8
zibi_h

Pare głupich scen było, jak ta z kabelkiem, ale dość mało. Może to wina debilnego *buueeee... spaw na klawiaturze* Transformers 2, że teraz każdy kolejny film wydaje mi się porządnym odbiciem od dna głupoty i ... *ciężko dalej pisać - klawisze śmierdzą i sie kleją*

ocenił(a) film na 4
zibi_h

Clue filmu i tak były pieluchomajtki.
A reszta jest milczeniem....