PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273259
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Skad mala zna rosyjski???

Kiedy Sasza pilot mowi w swoim ojczystym jezyku o koniecznym zapotrzebowaniu na drugiego pilota, mala (nie pamietam imienia) od razu wykrzykuje ze Gordon bedzie swietny na to stanowisko:) jak go zrozumiala? czy jest na pewno mala dziewczynka czy przebranym szpiegiem grajacym po stronie rywala... a moze biorac pod uwage odwage i niskie obrazenia jest tylko robotem podstawionym przez sprytnych Rosjan (jak ten chlopaszek w "Akademii Pana Kleksa" - tez imie mi wylecialo;)
i tak zastanawialem sie wracajac do domu o 1:00 z wczorajszego seansu... ogolnie rzecz biorac widze ze niedociagniec zauwazyliscie podobnie jak ja cale mnostwo, mialy byc efekty i efekty byly wiec za nie daje 12/10 do tego dodamy 2000 bledow w filmie i.... w sumie juz jest 2012:) nad fabula nie ma co sie chyba zbyt dlugo rozczulac, za "dwatysiace12" dalbym 7 za te efekciarskie wstawki:p ale ktos mi musi odpowiedziec na tytulowe pytanie mojego posta:d

PS - a Ty, odlozyles juz swoje miliard euro??
pzdr!!!

ocenił(a) film na 4
paczka1

rodzice jej kupili pełen zapas pieluchomajtek i w prezencie był 3dniowy przyśpieszony kurs rosyjskiego. innego wytłumaczenia nie widze :D

paczka1

Kurcze, nie zwrocilam uwagi zeby mala w tym momencie gadala po rosyjsku - film ogladalam w kinie.
Moze widzielismy 2 rozne filmy? ;]

Miliarda nie odlozylam i nie dam, za to oddam dusze za ogladanie takiego widowiska w 1 rzedzie ;]

ocenił(a) film na 6
Axis

nie mowie ze mala mowi po rosyjsku tylko swietnie go rozumie:) tez ogladalem w kinie i w 4 rzedzie a tam chyba tak samo slychac jak w 1szym chociaz nie pytalem:)