jak zobaczyłem ziastun to myślę ... myślę że nie myślę a dlaczego? dwanaście lat zagrabiałem świerze ziemniaki za 2 zł za godzinę a dlaczego? tak więc byłem mały, no byłem mały i co? dlaczego? możliwe że taki byłem bo miałem 5 lata ale i tak kazali mi grabić grule bo dziadek mnie zainspirował jak go grabie zjadły i mlaskały trzy po trzy na wskroś i do cna. pamiętałem kiedyś jak emo jadło kota pod ławką przed muzeum między wymiarowym a dlaczego? był głodny o 12:00 przez południem i po ranku siedział w garnku. Nie wiadomo do dzisiaj jaką barwę miały dinozaury a dlaczego? możliwe że miałem wt3edy 5 lat ale i tak kazali mi grabić grule jak go grabie zjadły. Tak więc kolejnym faktem jest to iż naukowcy nie wiedzą jak osiągnąć prędkość światła a dlaczego? możliwe że miałem wtedy 6 lat i mi kazali z łopatą doły kopać bo trupą było niewygodnie gnić pod stodołą. kiedy mój dziad pradziad postanowił pobić rekord guinnessa musiałem mu pomóc a dlaczego? miałem wtedy 10 lat a on mną rzucał po całej stodole krzycząc do krów "uwaga! kryć się! chupakabra leci na łowy" krowy wtedy uciekały w popłochu, zawsze byłem podobny no chupakabry, miałem 120cm wzrostu duże zęby i chodziłem jak kangur z zaszytym zwieraczem. i tyle moi drodzy mam nadzieje że moja wypowiedź pozwoli wam zrozumieć "why not, of course i to die" żarówki jebioskopowe podbijają oczojebny rynek hermafrodytek, lećcie na promocje za 25zł + własna matka
Po pierwszej wypowiedzi widać że pokemonów u nas pod dostatkiem :) Żebyś chociaż umiał pisać.
Acha. Jakbyś faktycznie myślał to byś nie pisał takich pierdół ;) Więc i pewnie dla tego zbierałeś ziemniaki za 2zł /h .