tak jak mowilem - ludzi tyle, ze na bank pobili batmana juz po pierwszym dni, tylko czekac jak musna o titanica.
Powaga, jak chodze do kina na 60% filmow tak dzis bylo ludzi tyle jak by za darmo byly bilety. Czesto bylo slychac, ze juz nie ma biletow na 2012 i nie tylko.
Bylem dzis n 2 filach akurat - rec 2 i 2012 - w takiej kolejnosci. I moge powiedzieć, ze oba filmy byly warte spędzonego czasu - w sumie na sali kinowej spędziłem 5.5h ,wiec jesli po takim czasie czlowiek czuje sie dobrze, to mozna by powiedziec, ze film byl warto obejrzenia.
Rada dla tych co ida - rezerwujcie bilety, bo możecie miec dupne miejsca :P
dzisiaj to masakra była w kinie, ja też bardzo często chodzę do kina ale tego co dzisiaj jeszcze nie widziałem.. Rano pojechałem zarezerwować miejsca na wieczór bo ani dodzwonić się nie dało ani strona nie chodziła i na 6 seansów udało mi się dopiero na ten o 22 zarezerwować w 7 rzędzie, na wcześniejsze seanse nie było nawet szans na coś powyżej trzeciego.. Ale ogólnie film taki sobie, efekty bardzo ładne ale nie robią takiego wrażenia jak nie towarzyszą im konkretne emocje, ten film niestety ma troszkę cienki scenariusz, nie potrafił wywołać we mnie jakichś większych uczuć, ale żałować nie żałuje, że poszedłem.
tylko czekac jak po niedzieli podadzą wyniki zrobku tego filmmu. Szybciej zarobił niz wywołanie z castingu głównego bohatera ^^
Ja asekuracyjnie rezerwowałam bilety tydzień wcześniej , ale już wtedy 1/3 sali była zajęta! Po odbiór biletów ludzie stali po pół godziny w kolejce przy kasach. Dobrze, że w ciąży jestem i się nade mną zlitowali hihi:)
Dark Knight w PL 126.681 widzów w cały weekend,
2012 w PL w pierwszym dniu otwarcia 187.132 widzów.
Trzeba jednak wziąc pod uwagę, że pierwszy dizeń 2012 to święto i wolny dzień od pracy przy beznadziejnej pogodzie. Poza tym film jest tak słaby, że będzie miał spore spadki i nie nie tylko o rekordzie Titanica, ale też Dark Knighta może pomarzyć...
ale jednak przebil rycerzyka ;p
to cieszy ^^ nie mysle, ze by mial spadi- grom ludzi nie czyta flmwebu, a takze grom ludzi pojdzie miedzy sroda,a niedziela na to i dlatego przebije batmana, bo batman mial 2 dni, a 2012 od srody do niedzieli. To, ze swieto to na korzysc, ale sobota i niedziela tez jest dniem wolnym, wiec...