PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=3495}

3000 mil do Graceland

3000 Miles to Graceland
2001
6,5 8,0 tys. ocen
6,5 10 1 7965
5,0 5 krytyków
3000 mil do Graceland
powrót do forum filmu 3000 mil do Graceland

Nie rozumiem skąd tak niska ocena, przecież fabuła jest pierwszorzędna, grupa bandziorów przebranych za króla rock'n'rolla robi napad i wszystko zaczyna się sypać, wpleciono nawet wątek miłosny czyli większości ogółu powinno to wystarczyć. Ja od siebie dorzucę świetną grę aktorską oraz dobre dialogi i świetne kostiumy/ kreacje.
Film był naprawdę rewelacyjny i przynajmniej jak dla mnie było to bardzo miłe spędzone 2h.

Druga sprawa: idąc za filmem Elvis miał 2 synów (nieślubnych)? Wynikałoby z tego, że byli oni braćmi. Tak jak jest wspomniane to filmie - 73 odpadło na testach DNA, następnie tylko jeden dostał część spadku w postaci łodzi.

ocenił(a) film na 7
Dark_Sider

Trochę biegania, trochę sexu, dużo strzelania i wybuchy.... toak po szybkości. Film może do czołówki nie należy, co nie oznacza, że jest zły. Takie 7/10 za soundtrack (mocny plus) !

ocenił(a) film na 6
Dark_Sider

Dałbym 7 lub 8 gdyby nie końcówka w tej opuszczonej fabryce czy tam hali. Bardziej tego filmu się nie dało zepsuć pod sam koniec. A mogło być tak pięknie..

Cartmenez

scena masakry jest bardzo dobra, mi osobiście bardzo się podobała.

ocenił(a) film na 7
Dark_Sider

Mi też film się bardzo podobał, dobre teksty, ciekawa fabuła. Miło się go oglądało, choć wielkie kino to nie jest.