PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=842452}
3,6 125 tys. ocen
3,6 10 1 124580
1,7 47 krytyków
365 dni
powrót do forum filmu 365 dni

Aż cztery osoby musiały się głowić nad tym, by powstał scenariusz do tego filmu! Jedną z nich jest pani Białowąs, jedna z najwybitniejszych reżyserek i teoretyczek filmowych dzisiejszych czasów, która po ośmiu latach od ostatniego filmu powraca w wielkim stylu. Tego powrotu wyczekiwaliśmy, ten powrót był nam wszystkim potrzebny, ale czy zasłużyliśmy?

ocenił(a) film na 4
Frix99

Słowa, słowa, słowa...

z8k

O co chodzi z tymi słowami? To już czwarty taki komentarz pod tym filmem...

ocenił(a) film na 1
perun_6

To trawestacja nieskończonej głębi, wyziewu przesłań, absolutu przenikliwości, naszego wulkanu intelektu piątej muzy, Pani Białowąs. To pisałem ja. Jarząbek. Krytyk filmowy trzeciej klasy.

ocenił(a) film na 3
Marcin_Golkowski

heheheh , padłem :D

ocenił(a) film na 2
perun_6

Obejrzyj dyskusję pani reżyser Białowąs z krytykiem filmowym filmwebu na yt.

Frix99

Jakaś tam szansa na przyzwoity w swej nieprzyzwoitości film jest. A nóż twórcy nauczyli się na błędach Greya i po 5 latach od premiery najbardziej kasowego erotyku w historii kina przedstawią coś odrobinkę lepszego?

cxap

Czyżby fanka ? nie może powstać nic dobrego, co za swoją bazę miało to wielkie literackie dzieło dla intelektualnie ubogich.
btw... piszemy"A nuż.. "

Shalimar00

Widać przecież, że to sarkazm

ocenił(a) film na 1
Frix99

Ja myślę że nie zasłużyliśmy - i dlatego na film się nie wybieram.

ocenił(a) film na 4
Slawek_M_6

Ja film chętnie zobaczę... Tak jak mnie ciekawiło zobaczyć pierwsza część Greya i na tym się skoncylo 2 i 3 nie dałam rady bo Grey dla mnie to była jakaś masakra totalna i nie rozumiem do tej pory jego popularności.... Więc daje szansę tej ekranizacji może naucza się na błędach Greya i zrobią coś odrobinę lepszego a to nie będzie trudne

ocenił(a) film na 1
Paulina_Sarzynska

"Chętnie zobaczę"... Boże, ludzie. Nie szkoda wam czasu i pieniędzy na taki szajs?

Paulina_Sarzynska

Nie rozumiem do tej pory popularności. Inni jak Ty poszli z ciekawości. I cała tajemnica popularności.
A drugi powód, to analogia do disco polo. Poziom odbiorcy i ilość tych odbiorców wszystko wyjaśnia.

Frix99

Co trzeba wykonać, żeby zasłużyć??

ocenił(a) film na 1
monaliza_3

Wolałbym nie wiedzieć.