PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=842452}
3,6 125 tys. ocen
3,6 10 1 124672
1,7 47 krytyków
365 dni
powrót do forum filmu 365 dni

Nie rozumiem skąd tak olbrzymi hejt.

Owszem, nie jest to perełka kinematografii, ale osobiście nie mam poczucia zmarnowanego czasu, poświęconego na ten film.

O dziwo nie raził mnie angielski, choć momentami mógłby być doszlifowany.
Podobał mi się soundtrack, aktorsko też było okej, no i przede wszystkim główni bohaterowie są dobrze dobrani - ładna, atrakcyjna Polka i Włoch niczym młody bóg;)

Nie rozumiem też porównania tej historii do Greya, bo jedyne podobieństwo, jakie widzę, to facet - psychol, cała reszta znacząco się różni.

A, i bardzo mi się podobało, że w tym filmie "promują" mały biust, a nie, że po raz kolejny kobieta, która łamie serce jakiegoś Alvaro, ma piersi, które nie mieszczą się w kadrze i zajmują połowę ekranu.

Także więc, według mnie film jest ok. Do obejrzenia, do pozachwycania się pięknym Włochem i do zapomnienia.

ocenił(a) film na 7
Zuza88

ja uważam, jak pisałem tutaj wielokrotnie, że to normalny film, jak każdy inny. jest jakaś fabuła akcja i wiadomo, że będzie 2 część. Kadry, muzyka, praca kamery bardzo dobre, a to kim była Laura to już sobie każdy sam dopowie ^^. Ale idąc na film myslałem że będzie dnem, a po wyjsciu z kina czekam na 2. część :)