Ja na krytykow opinie nie patrze bo oni zawsze chwala gnioty.nieraz ogladalam filmy nagradzane i po prostu masakra.Sama ocenie czy ten film mi sie podoba czy nie.kazdy ma inny gust.Po trailerze nie moge sie doczekac i do tego super muzyka.
Przestancie chlopcy, po co komentowac jak was film nie interesuje.Jesli wzbudza takie emocje to warty obejrzenia chociaz niektorym facetom da po meskosci Wazne ze kobietom sie podoba
Wzbudza emocje ? Chyba w redakcjach, które przyjely zlecenie na promo. Jeśli to ma być kino kobiece to martwię się o kobiety.
To nigdy nie mialo byc wybitne kino ale rodzaj fantazji dzieki ktorej kobieta moze sie oderwac od codziennosci. Teraz faceci tylko piwko i komputer i zaniedbuja swoje kobiety dlatego tez tyle sie tego sprzedalo.Kazda by chciala takiego Massimo w domu chociaz na jeden dzien
Nigdy bym nie chciala takiego Massimo na jeden dzień nawet. Zadufany w sobie psychopata mafioza, który zamiast zaprosić ją na randkę to porywa i twierdzi, że nic nie zrobi po czym gwałci swoim zachowaniem i to niby normalne I pożądane? Nie dziękuję
Kilka godzin wcześniej bylo 3 ale przeciez dzisiaj puszczaja wiec ludzie po ogladnieciu oceniaja.Jak mozna oceniac przed obejrzeniem?Czytalam na fejsie i duzo bylo ludzi ktorym sie podobało. Mnie się bardzo podobało i nigdy nic nie oceniam ale jak zobaczylam 3 star to chcialam wyrazic moje zdanie bo film byl dla mnie super .kazdy ma prawo do tego.Nie mam falszywego konta i nikt mi nie kazal nic pisac ale zapewne sa tez tacy.
Może dlatego ktoś już ocenił, ponieważ istnieje coś takiego jak pokaz przedpremierowy (odbył się wczoraj)
ja nigdy nie chcialabym miec takiego faceta jak massimo penissimo. zaganiacza ma metrowego a to troche strach pozniej, nietrzymanie moczu czy cos. biedna laura
a na powaznie, wez zmien ocene bo obrazasz arcydziela ta ocena dla tego przecietnego filmu. a potem idz dac sie zgwalcic w usta bo prawdziwi mezczyzni wg ciebie tak robia kobietom