PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=842452}
3,6 125 tys. ocen
3,6 10 1 124626
1,7 47 krytyków
365 dni
powrót do forum filmu 365 dni

Cannot wait

ocenił(a) film na 10

Ja na krytykow opinie nie patrze bo oni zawsze chwala gnioty.nieraz ogladalam filmy nagradzane i po prostu masakra.Sama ocenie czy ten film mi sie podoba czy nie.kazdy ma inny gust.Po trailerze nie moge sie doczekac i do tego super muzyka.

venus5

'365 dni' jako początek przygody w wielkim kinem. Wypada tylko pogratulować

venus5

dzisiaj założone konto i pierwsza ocena i to 10 . zero podejrzeń ;)

ocenił(a) film na 10
rupin

Przestancie chlopcy, po co komentowac jak was film nie interesuje.Jesli wzbudza takie emocje to warty obejrzenia chociaz niektorym facetom da po meskosci Wazne ze kobietom sie podoba

venus5

Wzbudza emocje ? Chyba w redakcjach, które przyjely zlecenie na promo. Jeśli to ma być kino kobiece to martwię się o kobiety.

ocenił(a) film na 10
Brandon_Marlo

To nigdy nie mialo byc wybitne kino ale rodzaj fantazji dzieki ktorej kobieta moze sie oderwac od codziennosci. Teraz faceci tylko piwko i komputer i zaniedbuja swoje kobiety dlatego tez tyle sie tego sprzedalo.Kazda by chciala takiego Massimo w domu chociaz na jeden dzien

ocenił(a) film na 3
venus5

Nigdy bym nie chciala takiego Massimo na jeden dzień nawet. Zadufany w sobie psychopata mafioza, który zamiast zaprosić ją na randkę to porywa i twierdzi, że nic nie zrobi po czym gwałci swoim zachowaniem i to niby normalne I pożądane? Nie dziękuję

ocenił(a) film na 1
venus5

Oglądałam ten film. To gowno, kał, szit. Marna podróba Greya. Syf bez polotu.

ocenił(a) film na 1
chycona

100 % racja

ocenił(a) film na 1
rupin

Na to samo zwróciłem uwagę. To dziwny zbieg okoliczności.

ocenił(a) film na 1
matzek

Przecież Blanka sama prosiła o ocenę 10 na filmwebie - nawet dała link

ocenił(a) film na 1
rupin

Pojawiły się kolejne takie osoby.

ocenił(a) film na 1
venus5

Ocena 2 godziny temu była 5.6 a teraz 7. Przypadek ?

ocenił(a) film na 10
vader2383

Kilka godzin wcześniej bylo 3 ale przeciez dzisiaj puszczaja wiec ludzie po ogladnieciu oceniaja.Jak mozna oceniac przed obejrzeniem?Czytalam na fejsie i duzo bylo ludzi ktorym sie podobało. Mnie się bardzo podobało i nigdy nic nie oceniam ale jak zobaczylam 3 star to chcialam wyrazic moje zdanie bo film byl dla mnie super .kazdy ma prawo do tego.Nie mam falszywego konta i nikt mi nie kazal nic pisac ale zapewne sa tez tacy.

ocenił(a) film na 3
venus5

Może dlatego ktoś już ocenił, ponieważ istnieje coś takiego jak pokaz przedpremierowy (odbył się wczoraj)

ocenił(a) film na 10
panodra_98

To byli VIP, zdobyc bilet na taki pokaz graniczny z cudem

ocenił(a) film na 2
venus5

ja nigdy nie chcialabym miec takiego faceta jak massimo penissimo. zaganiacza ma metrowego a to troche strach pozniej, nietrzymanie moczu czy cos. biedna laura
a na powaznie, wez zmien ocene bo obrazasz arcydziela ta ocena dla tego przecietnego filmu. a potem idz dac sie zgwalcic w usta bo prawdziwi mezczyzni wg ciebie tak robia kobietom