PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=842452}
3,6 125 tys. ocen
3,6 10 1 124672
1,7 47 krytyków
365 dni
powrót do forum filmu 365 dni

Postanowiłem dać jedynkę, bo warto coś docenić w tym filmie. Doceniam gigantyczną pracę włożoną przez całą ekipę. I za to gwiazdka.

ocenił(a) film na 1
fuzzy3

Doceniam twój komentarz. Nie rozumiem tak wysokiej średniej ani tutaj 3.6, ani na IMDb: 3,3.
Ocena 3.6 zachacza już o czwórkę, czyli już jakieś filmy netfliksowe do zabicia nudy.
Miałem nie oceniać, bo przeraża mnie popularność tego filmu, ponad 100 tys. ocen!
8% ocen po 10 gwiazdek, czyli jeżeli są to legitne oceny to dla ponad 800-1000 osób ten film jest arcydziełem.
Oceny 4-8 to margines. Natomiast 1= ponad 30% widzów, 2,3 = łącznie również ponad 30% Czyli 6/10 widzów ocenia to jako totalny gniot.
Kto to ogląda? Niestety polskie filmy od ponad 20 lat to totalna tandeta i idiotyczne historyjki nie mające nic z rzeczywistością, przekłamujące rzeczywistość jak to zwykła kobieta, która nie pracuje mieszka w mieszkaniu 100 m2 w Warszawie.
Przez ostatnie lata jeśli powstało 5 filmów wartych uwagi to maksimum. 90% filmów to tzw. "Komedie romantyczne." dla księżniczek, którym się wydaje, że tak wygląda życie przeciętnego człowieka w Warszawie. Często mężczyźni są wręcz zmuszani do oglądania tego chłamu i udawania, że oglądają.
Lubię porządne filmy romantyczne, ale one w Polsce nie mają popularności, ponieważ są bliższe normalnemu życia.
Pozdrawiam!