PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=842452}
3,6 125 tys. ocen
3,6 10 1 124626
1,7 47 krytyków
365 dni
powrót do forum filmu 365 dni

Godzina 9 w dniu premiery filmu. 57 ocen, ocena filmu 2,7. Osobom, które oglądały film przed premierą, film się podobał.
Więc kto oddał te głosy? Kto, o godzinie 9 był po seansie?! Ludzie! Nie oglądaliście, nie oceniajcie! Dlaczego to robicie?

ocenił(a) film na 5
jixxi

Dokładnie mam to samo przemyślenie... I wytłumaczenie: "nie oglądałem, ale z góry zakładam, że to będzie gniot". To już się nawet nie przyznawaj do tego... Zero oceny gry aktorskiej, ani scenariusza, ani montażu, ani muzyki, niczego... Nie oglądali, ale co jeden to mądrzejszy. Zaściankowa mentalność.

ewelina_tyminska

Pokaz przedpremierowy był wczoraj, ale po co to wiedzieć. Lepiej wyzywać od zaścianków.

ocenił(a) film na 5
Meldondg_Lord

To proszę poczytać komentarze wyżej. Niektórzy wprost piszą, że tego filmu nie oglądali, ale z góry dają niską ocenę.

ocenił(a) film na 1
ewelina_tyminska

Nie trzeba wąchać gó..., żeby wiedzieć że śmierdzi :) Wystarczy trochę intelektu.

ocenił(a) film na 2
ocenił(a) film na 1
ewelina_tyminska

Kobito ogarnij, ze to jest gniot totalny i przestań się produkować. Film chwalą głupiutkie laski, które nawet nie potrafią pogadać z facetami o seksie i plaaczą, ze w łóżku jest kiepsko. W książce jest opisane porwanie i gwałt a nie miłość... koniec kropka.

ocenił(a) film na 6
jixxi

Wczoraj byl pokaz przedpremierowy

ocenił(a) film na 3
jixxi

Byłam wczoraj, dzień przed premierą. Oddałam głos. Film mi się nie podobał.

ocenił(a) film na 1
jixxi

kolejna osoba, która właśnie dziś założyła konto na filmweb. tylko po to by dać flmowi 10.

matzek

ja nie zalozylem i napisze ze film mi sie podobal i co wtedy? Fani tubeosiem wyleja na mnie hejt ze jestem fejkowy?

matzek

Owszem, założyłam tylko dlatego, że do poprzedniego nie pamiętam danych do logowania ;) a filmowi dałam ocenę - po jego obejrzeniu. Każdy ma prawo do swojej oceny, ale po obejrzeniu filmu, a nie na podstawie zwiastunu lub swoich wyobrażeń...

ocenił(a) film na 10
jixxi

Dokładnie jak nie oglądałeś to sie nie wypowadaj.dla mnie film mega a wiekszosc facetow komentujacych to typowe polaczki ktore sie boja ze po obejrzeniu filmu ich dziewczyny w koncu podniosą im poprzeczke.Ogladnijcie sobie moze sie czegoś nauczycie.

venus5

jesteś bardzo wiarygodnym trollkontem założonym wczoraj xD

użytkownik usunięty
venus5

Ale czego konkretnie się mamy nauczyć? Że żeby kobieta się w Tobie zakochała to trzeba ją najpierw porwać czy tylko wystarczy mieć mnóstwo kasy? Ile ty masz lat dziewczyno? I to podniesienie poprzeczki??? Ku... tekst roku

ocenił(a) film na 1
venus5

W tym filmie nie ma żadnej poprzeczki taki seks jaki został pokazany to gówno. Film prezentuje laske, która za hajs daje się gwałcić i tyle.

jixxi

Napisała typiara, która konto założyła wczoraj i ma na nim tylko jedną ocenę, oczywiście 10 dla tego gniota xD

ocenił(a) film na 1
jixxi

W imię zasad...

jixxi

To bardzo proste. Tematyka mi nie odpowiada. Jako kobieta jestem kims wiecej niz jakas kretynka do porwania przez jakiegos macho. Gwalt nie jest romantyczny. To co tam jest przedstawione jest CHORE