Godzina 9 w dniu premiery filmu. 57 ocen, ocena filmu 2,7. Osobom, które oglądały film przed premierą, film się podobał.
Więc kto oddał te głosy? Kto, o godzinie 9 był po seansie?! Ludzie! Nie oglądaliście, nie oceniajcie! Dlaczego to robicie?
Dokładnie mam to samo przemyślenie... I wytłumaczenie: "nie oglądałem, ale z góry zakładam, że to będzie gniot". To już się nawet nie przyznawaj do tego... Zero oceny gry aktorskiej, ani scenariusza, ani montażu, ani muzyki, niczego... Nie oglądali, ale co jeden to mądrzejszy. Zaściankowa mentalność.
To proszę poczytać komentarze wyżej. Niektórzy wprost piszą, że tego filmu nie oglądali, ale z góry dają niską ocenę.
Nie trzeba wąchać gó..., żeby wiedzieć że śmierdzi :) Wystarczy trochę intelektu.
Kobito ogarnij, ze to jest gniot totalny i przestań się produkować. Film chwalą głupiutkie laski, które nawet nie potrafią pogadać z facetami o seksie i plaaczą, ze w łóżku jest kiepsko. W książce jest opisane porwanie i gwałt a nie miłość... koniec kropka.
kolejna osoba, która właśnie dziś założyła konto na filmweb. tylko po to by dać flmowi 10.
ja nie zalozylem i napisze ze film mi sie podobal i co wtedy? Fani tubeosiem wyleja na mnie hejt ze jestem fejkowy?
Owszem, założyłam tylko dlatego, że do poprzedniego nie pamiętam danych do logowania ;) a filmowi dałam ocenę - po jego obejrzeniu. Każdy ma prawo do swojej oceny, ale po obejrzeniu filmu, a nie na podstawie zwiastunu lub swoich wyobrażeń...
Dokładnie jak nie oglądałeś to sie nie wypowadaj.dla mnie film mega a wiekszosc facetow komentujacych to typowe polaczki ktore sie boja ze po obejrzeniu filmu ich dziewczyny w koncu podniosą im poprzeczke.Ogladnijcie sobie moze sie czegoś nauczycie.
Ale czego konkretnie się mamy nauczyć? Że żeby kobieta się w Tobie zakochała to trzeba ją najpierw porwać czy tylko wystarczy mieć mnóstwo kasy? Ile ty masz lat dziewczyno? I to podniesienie poprzeczki??? Ku... tekst roku
W tym filmie nie ma żadnej poprzeczki taki seks jaki został pokazany to gówno. Film prezentuje laske, która za hajs daje się gwałcić i tyle.
Napisała typiara, która konto założyła wczoraj i ma na nim tylko jedną ocenę, oczywiście 10 dla tego gniota xD