Moim zdaniem, jak na polską produkcję film był cudowny. Najbardziej urzekła mnie scenografia jak i gra aktorska głównych bohaterów. W „greju” nie było widać tej namiętności w oczach, lecz tutaj była ona ukazana, więc aktorzy mnie zachwycili. Jeśli chodzi o se*s to był on dość realistyczny i dziki. Muzyka bardzo dobrze była wpasowana w poszczególne momenty filmu. Jedyne co mi się nie podobało to dość szybkie sceny. Uważam, że film mógłby trwać na spokojnie 3h, tak jest to długo, ale oglądałoby się go lepiej, bo nie ukrywam byłam trochę poirytowana jak scena trwała np. 5 minut. Pewnie większość ludzi z tym co tutaj napisałam się nie zgodzi, ale jest to moje zdanie i każdy może mieć inne.
Dziecko nie kompromituj się:) Jeśli dajesz 10 za taki film to Twój intelekt pozostawia wiele do życzenia. Rozumiem, że zobaczyłaś gołą cip.. na ekranie i się podjarałaś ale na 10 to naprawdę zasługują wielkie arcydzieła. Może Ci się podobać, masz prawo do nędznego gustu, ale poczytaj najpierw czym jest sztuka filmowa albo gra aktorska.
To się nazywa przeciwwaga, kolego, która wynika z tego, że ten film ma zawyżone oceny, a tego typu bełkot, bo recenzją tego nazwać nie można, tylko utwierdza innych w słusznym przekonaniu, że to po prostu przekręt. A zresztą, sam jesteś botem w ludzkiej skórze, więc kończę tę 'dyskusję'. Tacy jak Wy to 'rak' tego typu stron. Tyle.
Twoja wypowiedź jest bardzo żenująca. Nazwałaś mnie dzieckiem, a sama wykazałaś się bardzo małą dojrzałością.Spodobał mi się ten film, więc oceniłam go na 10 gwiazdek.Każdy ocenia film z jego punktu widzenia.Rozumiem mógł Tobie nie przypaść do gustu, ale żeby tak naskakiwać, bo ktoś ma odmienne zdanie? Na przyszłość proszę nie komentować w taki sposób żadnej wypowiedzi, bo jest to bardzo żałosne.
Nie kompromituj się. Mogłaś ocenić np na 6-7. Skoro oceniasz na 10 czyli maksymalną skalę tzn, że to jest dla Ciebie arcydzieło. To tak jakby w szkole dawać 6 za napisanie 1 zdania w wypracowaniu mającym mieć 10 stron, bo się spodobało :) Dorośnij. Idź do teatru, pooglądaj jakieś naprawdę wartościowe filmy wówczas zrozumiesz. Jak na razie to pokazałaś, że intelektualnie utknęłaś na poziomie przedszkola. "Bo mi się spodobało" :D