PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=842452}
3,6 125 tys. ocen
3,6 10 1 124672
1,7 47 krytyków
365 dni
powrót do forum filmu 365 dni

Zdjęcia były bardzo piękne, dużo seksu ale zabrakło pasji psychologicznej. Nie zakochałam się w tym filmie, nie mogłam poczuć uczuć aktorki, bardzo mało emocji wyrażonych twarzą i spojrzeniem ( zagubienia, chęci ucieczki, pożądania) przymrużone oczy to nie wszystko!!
Aktorzy piękni, historia z marzeń ale zabrakło tych emocji i trochę szybszej akcji. Ja bym się skupiła na innych emocjach oprócz tych łóżkowych. Ten film jak dla mnie jest bardziej dla facetów, nawet jako erotyk mnie nie uwiódł. Mam własną włoską historię, która jest połączeniem wielu romantycznych filmów, tego romantyzmu zabrakło. Polki nie tylko są oschłe i pewne siebie ale to co je odróżnia od innych, ze wiedzą że "tego czego nie możemy mieć, chcemy najbardziej" i tym potrafimy manipulować.

ocenił(a) film na 2
aniasur5

Film dla facetów? Wątpię by faceci chcieli oglądać tyłek i penisa Włocha praktycznie przez cały film. A nagości kobiecej jest więcej i na wyższym poziomie w pierwszym lepszym filmie francuskim czy w odcinku serialu HBO.

ocenił(a) film na 5
AgusKa1993666

Nie wiem scena w samolocie z nieznajomą mi się wcale nie podobała, dla mnie była to scena pod publikę męska, takie filmy pewnie oglądają ciągle. Facet, który nie okazuje delikatności i nie jest za bardzo romantyczny, ale chce ciągle rządzić w łóżku, jest zbyt pewny siebie też bardziej pod publikę męską. "Jeśli mam kasę mogę mieć każdą" - typowe myślenie wielu facetów.

ocenił(a) film na 1
aniasur5

No nie zgodzę się z tym, że jest to bardziej film dla facetów. I jeszcze w kwestii tej całej historii z marzeń. Naprawdę ktoś chciałby być z takim gangsta jak Massimo, który nie potrafi się kontrolować i ogólnie kawał z niego skurczysyna.

ocenił(a) film na 5
Laki_Lou

Postać skurczysyna też mi nie odpowiada i dlatego też nie zakochałam się w tej historii. Właśnie przez to nie jest to film dla kobiet, bo my szukamy romantycznej historii i miłosnej opowieści której tutaj zabrakło. Włoska bajka to piękne Włochy, przystojny włoch, podróże itp. Ale tak jak właśnie napisałam czegoś zabrakło niestety:( mogło być fajnie ale nie wyszło a syndrom sztokholmski pojawia się w wielu filmach i serialach, postać niegrzecznego faceta jak widać kreci ale ten jest aż przesadzony.