PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=842452}
3,6 125 tys. ocen
3,6 10 1 124580
1,7 47 krytyków
365 dni
powrót do forum filmu 365 dni

Zacznę od tego ze: Książka mi się podobała. Lekka, dobrze się czytało i na to żeby za bardzo nie wysilac myślenia „lyknelam” trzy części w kilka dni ;) wiec wybrałam się do kina i....

Ten co książki NIE CZYTAŁ niech do kina nie idzie !!

Dużo scen z książki wyciętych... (ja mocno czekałam na Lamparska-Dominico), sporo scen dla osoby która nie czytała może wydawać się beznadziejne. Jak np taniec walca. Zero wzmianki o tym ze oboje kiedyś tańczyli....
erotyk ? Trzy sceny w sumie przez cały film ;) było mocno ale w jednej scenie można zobaczyć ze byli dublerzy ;)

Plusy ???
*Muzyka mistrz !
*Lamparska mistrz ! (Ja uwielbiałam w książce)
*no i aktor który gra Massimo jak do mnie nie przemawiał tak w filmie przemówił ;)
*sieklucka fajnie gadała po ang, taki brytyjsko-australijski akcent jak na naszych drewnianych aktorów wyszło spoko ;)

Całość ? Dużo lepiej niż Grey. Co prawda na początku się trochę dłużyło, ale po kilku minutach 2 godziny minęło nawet nie wiadomo kiedy ! Czekamy na druga cześć ;) i mogliby kazda cześć podzielić na 2, żeby wszystko pokazać, a niestety ale w następnych częściach się trochę dzieje...

tosia90

zaczęłam oglądać z nadzieją, że się pośmieje jak na grey'u, a tu dupa...zakochałam się w tym filmie *-* Polska górą w erotykach ^^ ps skoro jest 2 część to mam nadzieję, że Laura jednak przeżyła

ocenił(a) film na 1
tosia90

Trzeba być totalnym pustakiem by ten film ocenić na 8 a jeszcze większym pustakiem trzeba być by przeczytać książkę. Masz fantazje psychicznie chorej osoby