Jeden z lepszych filmów jaki od ostatniego czasu wpadł mi w ręce. Prawdziwy, wzruszający i bardzo życiowy. Historia która mogła spotkać każdego z nas !! Lepszy od tandetnych mega produkcji z USA którymi zasypywani jesteśmy raz po raz. Film naprwde bardzo dobry !!
Zastanawiają mnie wyraźnie jednak 2 niejasności ! 1 to to że bohaterka będąca w 4 miesiącu ciąży miała zdecydowanie za płaski brzuch! Ciąże widać już troche w 3 miesiącu a dopiero co 4 ! Druga bohaterka której zachowanie i poświęcenie zrobiło na mnie naprawde duże wrażenie ... najwidoczniej sama jest w ciąży jednak do końca nie było to jasno określone.
Tak czy siak film bardzo dobry! Polecam każdemu !
Znam dziewczynę, która jest w piątym miesiącu, a też ma płaski brzuch...nie wiem z czego to wynika, złe odżywianie?
"Lepszy od tandetnych mega produkcji z USA którymi zasypywani jesteśmy raz po raz."
Kiedy to niezależne kino amerykańskie zasypuje nas równie doskonałymi filmami. Jestem fanem świetnego kina, gdziekolwiek ono się pojawia. W przypadku USA proponuję np. "Ty i ja i wszyscy których znamy". Lub wiele filmów Jima Jarmuscha, w tym "Poza prawem".