FILM dynamiczny,szybki,dobry montaż.Jednocześnie pozbawiony sensu,logiki za grosz.Powinien mieć tytuł "akcja pod mostem".Znowu dzielny amerykanie i cała zła reszta.Lubie kino akcji ale niech choć trochę sensu w nim będzie.Niedużo,odrobinkę....
A może jednak ten film był dla Ciebie ciut zbyt szybki?
Skoro piszesz, że nie widzisz w nim sensu?
Dla mnie kawał dobrej roboty, logiczny i przejrzysty. Oglądało mi się rewelacyjnie.
S P O I L E R
oglądasz film powoli wkręcasz się w akcje- cały misterny plan zamachu, żeby na końcu ujrzeć idiotyczne zakończenie bo przecież prezydent musi być uratowany. Z tym scenariuszem..z tym całym pomysłem na film jedyne słuszne zakończenie które dodałoby dramatyzmu tak potrzebnego przy dość dużym realiźmie akcji to byłaby śmierć prezydenta. kicha.
to jest film sensacyjny! DA?!
Czepiasz się szczegółów, podchodząc tak do rzeczy to żaden film sensacyjny nie ma racji bytu wg Ciebie, bo przecież każdy pościg samochodowy jest raczej nie realny a tym bardziej jakimś pasażem w zatłoczonej hiszpanii i nikogo nie potrącili, albo kiedy otyły Whitaker biega z kamerą i kręci jak ochroniarze ścigają policjanta, szkoda że nie nakręcił ich z przodu miałbyś na co narzekać.
Mnie się film podobał fabuła nie jakaś specjalna, ale forma niezła. jak na sensacyjke bardzo dobrze mi się oglądało
Jeszcze nigdy nie przysnąłem na filmie, na którym tyle by się działo. Ale fakt że tu się coś dzieje to tylko pozory, skrzętnie utrzymywane przez trzęsącą się kamerę, biegających aktorów i szybki montaż.
Ileż razy można oglądać to samo? W dodatku w każdej z wersji wydarzeń jest tyle niezgodności z pozostałymi, że twórcy powinni się wstydzić.