Widze ze sie rozpisaliscie, no wczoraj wczoraj kupilem sobie ten film i bardzo fajny i Warto było wydac 49zł. Widze ze i wy nie poskąpiliscie ;D
A ty jesteś kolejnym Trollem z tego co widzę, już drugi raz piszesz ze go kupiłeś i inni też tylko że spora cześć tych "innych" nie kupiła tylko ściągał z neta!!! Ile jeszcze napiszesz podobnie głupich postów?!
Pisałem fakt ale teraz 2 moja wersja, a po 2 tak na pewno mało osób ściaga filmy wiekrzosc kupuje na DvD na 100%.
Wydanie z ,Vivy' 30 zł,i jeszcze gazetka gratis :) Ale pomijając ten fakt,to Polskie kino,w większości przypadków nie jest warte więcej niż 0,99.Choć ten film można zaliczyć do nielicznej grupy Polskich filmów ,które warto zobaczyć.
no tak dzis dopiero widziałem w TV reklame z Vivą z filmem, ale te 19zł nie robi ruznicy. No mi sie tesz bardzo podobał film, koniec był najfajniejszy ;p
Po pierwsze to naucz się pisać po Polsku, po drugie w Polsce większość ludzi "kupuje oryginały" (twoje słowa) chyba bardziej śmieszny tekst niż największy gniot "Kac wawa". A trzecie twoje oceny "Kac ...", "Wyjazd ..." robią z ciebie bardzo "wiarygodną" osobę.
Ja tez lubię Polskie filmy ale jak coś jest gniotem to jest obojętnie kto to nakręcił jest gniotem.
Jeden woli ogoloną,inny nie,a są też tacy którym to obojętne,podobnie jest z filmami,i podobnie też jak każdej kobiecie,nie do końca się dogodzi.Ja przy wyborze Polskiego filmu kieruję się przede wszystkim obsadą,bo niestety w naszych produkcjach rodzimych jest tak,że aktorzy przeważnie są filarem całej fabuły,choć przyznam,że nie zawsze się to sprawdza,i nawet Ci czołowi czasem zawodzą.