PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537460}
7,0 43 tys. ocen
7,0 10 1 42537
6,1 16 krytyków
80 milionów
powrót do forum filmu 80 milionów

No

ocenił(a) film na 8

Widze ze sie rozpisaliscie, no wczoraj wczoraj kupilem sobie ten film i bardzo fajny i Warto było wydac 49zł. Widze ze i wy nie poskąpiliscie ;D

ocenił(a) film na 5
PawelKora

A ty jesteś kolejnym Trollem z tego co widzę, już drugi raz piszesz ze go kupiłeś i inni też tylko że spora cześć tych "innych" nie kupiła tylko ściągał z neta!!! Ile jeszcze napiszesz podobnie głupich postów?!

ocenił(a) film na 6
rafib1975

Chce sie pochwalić,że taki BOGATY i dlatego tak napisał.

ocenił(a) film na 8
rafib1975

Pisałem fakt ale teraz 2 moja wersja, a po 2 tak na pewno mało osób ściaga filmy wiekrzosc kupuje na DvD na 100%.

ocenił(a) film na 6
PawelKora

Wydanie z ,Vivy' 30 zł,i jeszcze gazetka gratis :) Ale pomijając ten fakt,to Polskie kino,w większości przypadków nie jest warte więcej niż 0,99.Choć ten film można zaliczyć do nielicznej grupy Polskich filmów ,które warto zobaczyć.

ocenił(a) film na 8
SadNoveber

no tak dzis dopiero widziałem w TV reklame z Vivą z filmem, ale te 19zł nie robi ruznicy. No mi sie tesz bardzo podobał film, koniec był najfajniejszy ;p

ocenił(a) film na 5
PawelKora

Po pierwsze to naucz się pisać po Polsku, po drugie w Polsce większość ludzi "kupuje oryginały" (twoje słowa) chyba bardziej śmieszny tekst niż największy gniot "Kac wawa". A trzecie twoje oceny "Kac ...", "Wyjazd ..." robią z ciebie bardzo "wiarygodną" osobę.

ocenił(a) film na 8
rafib1975

Ja kocham filmy polskie ;D

ocenił(a) film na 5
PawelKora

Ja tez lubię Polskie filmy ale jak coś jest gniotem to jest obojętnie kto to nakręcił jest gniotem.

ocenił(a) film na 6
rafib1975

Jeden woli ogoloną,inny nie,a są też tacy którym to obojętne,podobnie jest z filmami,i podobnie też jak każdej kobiecie,nie do końca się dogodzi.Ja przy wyborze Polskiego filmu kieruję się przede wszystkim obsadą,bo niestety w naszych produkcjach rodzimych jest tak,że aktorzy przeważnie są filarem całej fabuły,choć przyznam,że nie zawsze się to sprawdza,i nawet Ci czołowi czasem zawodzą.