Filmy Bollywood cenię jedynie za fajną muzykę śpiew i taniec,
i w tym filmie to jest.
Nie znalazłem jeszcze filmu tej produkcji w którym byłby dobry scenariusz i gra aktorów.
Ależ jest takich mnóstwo!:) dobrym sposobem jest szukanie tutaj filmów nie tak reklamowanych i popularnych w Polsce jak np. "Czasem słońce, czasem deszcz", ale wciąż jednak popularnych - np. takich, które zdobyły dużo Filmferów lub grają w nich dość znani aktorzy (bo oni są po prostu DOBRZY), no i warto poczytać najpierw, o czym jest ten film i w konsekwencji, czy nas zainteresuje;) nie wiem, jaki masz gust filmowy ale z czystym sumieniem mogę Ci polecić takie filmy jak "Gwiazdy na Ziemi", "Udaan", "3 Idiots", "My Name Is Khan", "Don", "Fanaa", "Ghajini"... to tylko garstka Bolly, które mają świetną fabułę i zarazem są świetnie zrealizowane. A jeśli chodzi o "Aaja Nachle"?:) Cóż, film jest niesamowicie banalny i tu się muszę zgodzić, ale mimo to urzekł mnie i ma u mnie 9/10:)
polecam również 'Odrobina magii, odrobina miłości", "Nie mów nikomu", "Jestem przy tobie", "Sekret", "Coś sie dzieje", "Bunty i Babli", "Dostana", "Gdyby jutra nie było ", "Do zakochania jeden krok ", "Zakochani", "Ta Ra Rum Pum",
każdy ma inny gust więc nie mówię że te filmy muszą się ci podobać ale moim zdaniem są ekstra
Pozdrawiam Azumi_6