Możliwe, że ocena 3/10, jaką wystawiłam temu filmowi, jest zbyt surowa, ale zgadza się ona z moimi odczuciami i to jest najważniejsze ;). Ogółem, film strasznie mi się nie podobał... Pełen wulgarnego humoru i gołych lasek - mam wrażenie, że tylko to stanowiło cały ten film, fabuły wręcz nie zauważałam. Nie obejrzałam około 30-40 minut filmu z powodu znalezienia sobie lepszego zajęcia, ale chyba wiele nie straciłam. Niby lubię durne komedie z absurdalnym humorem, czasem i tym wulgarnym - jak np. 'Straszny film' - ale mam wrażenie, że w tym filmie chyba ciut przesadzili... Stąd nie rozumiem tak wysokiej oceny, ale cóż... Mam tylko nadzieję, że nie zostanę zjechana i wyzwana od snobów, co częste na filmwebowych forach :p Pozdrawiam.
Matko, ja tam naprawdę nie widzę przesady. Nie potrafię się z Tobą zgodzić, gdyż przy komediach w stylu american pie "afera (...)" blednie w kategorii wulgarny humor. Nie widzę nawet jednej "gołej laski" - żadna nawet nie pokazała pół piersi. Jest za to mnóstwo śmiesznych pomysłów bohaterów (np. kręcenie autem w celu wystrasznia Luke'a). Myślę, że byłaś źle nastawiona od samego początku. I porównanie do 'strasznego filmu' też nie jest zbyt dobre, bo tam humor jest bardziej wulgarny (tryskanie spermą tak, że kobieta ląduje na suficie?!?!) Pozdrawiam.