PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=767722}
6,4 4,3 tys. ocen
6,4 10 1 4307
3,0 2 krytyków
All Eyez on Me
powrót do forum filmu All Eyez on Me

Od początku miałam obawy o ten film, patrząc na zwiastuny zapowiadał się naprawdę ok, jednak moje obawy nie pozostały nieuzasadnione, po filmie znalazły swoje potwierdzenie, że tak powiem. Ten film to jest jakiś cyrk. Długo szukałam go w internecie i w końcu udało mi się go znaleźć, co prawda w bardzo kiepskiej jakości, bez żadnych napisów. Tak jak wspomniałam, z tym filmem wiązały się moje, i oczywiście wszystkich którzy spotkali się z twórczością 2Paca i rapem ogólnie, duże nadzieje. Miliony ludzi czekało na biografię tego artysty, na dobrą biografię. W moim odczuciu ten film był po 1.nijaki jakiś. Oczywiście, nie jestem znawcą, nie jestem żadnym krytykiem, ale dla mnie ilość jak na biografię błędów poraża. Porównując chociażby ze Straight outta Compton, dla mnie-bardzo słaby.

ocenił(a) film na 7
angela098

Tacy ludzie jak ty powinni mieć zakaz komentowania i oceniania. Nie dość, że oglądałaś w kiepskiej jakości, więc nie jesteś w stanie ocenić go od strony wizualnej, to jeszcze dajesz 1, jakby to był najgorszy film na świecie. Zapłakać tylko nad tobą.