PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130130}
7,8 207 tys. ocen
7,8 10 1 207156
7,0 42 krytyków
American Gangster
powrót do forum filmu American Gangster

Ogólnie film jest nudny, cięzko wyjaśnić ale poprostu już po pierwzych 30min ma się ochote coś innego zobaczyć. Na mój gust troche za mało się dzieje, za mało akcji, żadnych fajnych zabawnych tekstów, a Denzel jakiś taki beznamiętny ;]

Zabijaka_2

Też uważam, że film jest nudny. Niby ma wszystko, co powinien mieć, ale czegoś brakuje.

ocenił(a) film na 6
Zabijaka_2

Dokładnie się zgadzam i miałam nawet podobny dylemat z oceną, ale wybrałam tą niższą.

ocenił(a) film na 8
Narvinye

Mnie ten film minął jak z bicza strzelił.

ocenił(a) film na 6
Zabijaka_2

Mi też minął jak z bicza strzelił;P Początek baaaardzo nudny i długo nic sensownego się nie działo, tak że miałam ochotę pobawić się pilotem:) dopiero w drugiej połowie filmu napięcie zaczęło rosnąć i coś się dziać. Mimo to zawiodłam sie na reżyserii Scott'a, którego stać na więcej:(

Zabijaka_2

film naprawde dobry. nie widze momentow w ktorych byl nudny. jesli film oparty jest na faktach nie spodziewaj sie ze po planie beda smigac przez ponad 2.5 godziny gangsterzy wymachujacy bronia. 10\10. swoja droga ciekawe mial zycie.

ocenił(a) film na 7
Zabijaka_2

Idź więc i obejrzyj jakiś film akcji. Za dramaty się nie bierz.
Pozdr.

Zabijaka_2

może i nudny dla nudnych ludzi...

ocenił(a) film na 10
Zabijaka_2

Polecam Tobie kolego Transformers, rewelacyjna akcja i gra "aktorów".

Zabijaka_2

mi tez czegos brakowalo, zainteresowal mnie w momencie w ktorym Frank strzelil murzynowi na srodku ulicy w glowe.

no coz, byly lepsze.