premiera w Polsce w przyszłym roku , a w sieci już jest i to w dobrej jakości ( obejrzałem wczoraj film b.dobry), i w ten sposób znowu będzie płacz i lament że ludzie do kin nie chodzą.Oto cała Polska.
W USA,też nie mają go jeszcze w kinach,i co z tego wynika,według ciebie,zacofanie?To jest kopia z przeglądówki oskarowej.
z przeglądówki oscarowej? czyli musiało byc wystawione cxhociaz do jakichś nominacji? to super bo zapowaa sie genialny film,,, ale skoro jakosc bardzo dbora to musi byc to kopia z dvd rak czy tak... :) nie wiem nie widziałem ale w usa bedzie wczesniej bo juz w listopadzie..czyli za niecały miesiąc!!!! zacofanie ejst. tak. tak myśle... a tak czy tak nie sądze zeby to byla idealna jakosc...na pewno (moge sie zalozyc) jest za ciemne i nie idealnie przejrzyste... :) tak zwykle bywa....
nie wiem czy jest to z przeglądówki oskarowej , ale to DVDScreener czyli rip z płyty DVD promującej film, a czy wynika z tego zacofanie?, nie sądzę. Twierdzę tylko że zanim u nas będzie premiera w kinach, to gro ludzi nie mogąc się doczekać projekcji u nas, obejrzy tą wersję i zapewne do czasu premiery też już pewnie DVDRipa, który będzie w sieci wcześniej niż premiera w polskich kinach.Fani i kinomaniacy napewno nie odmówią sobie przyjemności obejrzenia tak zacnego fimu na dużym ekranie, ale spora grupa ludzi którzy obejrzą film ściągnięty z sieci do kina już nie pójdzie.
będzie w styczniu? I CO Z TEGO!!! dwa miechy to niedużo. Napewno nie jest to film na kompa. W listopadzie i grudniu bedzie pewnie troche innych ciekawych premier. Chcecie ściągac wasza sprawa, ale polecam jednak poczekac i uderzyc do kina bo film ten jest godny kina!
ten film bedzie na ekranach polskich kin nie tyle w styczniu, co prawie w lutym i jak sie tu nie wkurw... Tak sie napalalem, zeby pojsc na niego do kina, ale teraz, gdy w sieci jest screener od pukki to juz sam nie wiem. Pewnie zaczekam..., ale jakby byla kilkuplytowa wersja dvdrip z dzwiekiem AC3 do sciagniecia, to nie zastanawialbym sie ani troche, nie mialbym zadnych wyrzutow sumienia w takiej sytuacji. Tym bardziej, ze w erze dvd/divx playerow malo kto oglada filmy z neta na swoich 15 calowych monitorach. Pozdrawiam.
to nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz ale DVDSCR od pukki to jest wersja 2 plytowa i z dzwiekiem ac3 :)
DVDSCR a blizej mu do jakosci slabego VCD, nawet cala zrodlowa plytka DVD z ktorej pukka ripowala jest niewiele lepsza i co to za dzwiek AC3, ktory jest dwukanalowy? Jednym slowem - POCZEKAM.
nie. na pewno nie byl to zabieg celowy, to nie grindhouse. po prostu jest to wersja robocza filmu, ktorej nie puszcza w kinach i nie wydadza na oficjalnym dvd.
nie. nie sądze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to dvdscr - nic wiecej
Ja bym poszedł chętnie do kina ale nie w 2008 gdy screener jest już! Za bardzo mam ochotę go oglądnąć żeby czekać tak długo!
aniw, nie jestesmy jedynym panstwem, zapewniam Cie, ktory ma takie opoznienia w premierach wzgledem premiery amerykanskiej. Wiem, bo mieszkam obecnie w Irlandii i tutaj - ku mojemu zaskoczeniu, niektore filmy wchodza do kin nawet w kilka miesiecy po polskiej premierze! Tak wiec, jak sie to mowi, nie lam sie i czekaj cierpliwie, nie zasysajac niczym wredny bandyta filmu z neta:>