Nie oglądałeś filmu nie czytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla tych co widzieli proszę o pomoc, więcej treści na samym dole.
Na końcu kobieta morderca mierzy do głównego bohatera, ale zostaje zabita, czyli jakiś
anioł stróż uratował głównego bohatera, kim był i dlaczego? Jeśli coś mi umknęło ( w co
nie wierzę) proszę mi wytłumaczyć, w innym wypadku, wielkie rozczarowanie. Film,
klimat, gra aktorska, muzyka, mistrzostwo, ale zakończenie bez sensu, baaaardzo
rozczarowujące. pozdrawiam.
Ta "kobieta" korzysta z broni którą wcześniej spreparował mr.butterfly. Pewnie się już domyślasz dlaczego.
pozdrawiam
Wow! Dzięki wielkie! :))) Kurcze, ale mi teraz głupio, że na to nie wpadłem! :) Zwracam honor, w takim razie to wszystko teraz wygląda inaczej. Film rewelacyjny, już poprawiłem mu swoją ocenę, no i muszę go obejrzeć jeszcze raz, zwłaszcza przyjrzeć się końcówce, bo coś ewidentnie mi umknęło, że się nie domyśliłem. Raz jeszcze dzięki wielkie "karoles_fw"! Pozdrawiam.
chwilę przed wyjazdem na wymianę Jack otwiera walizkę z bronią jakby przeczuwając co go czeka. Coś tam majstruje i ot cała zagadka.
No właśnie... obejrzałem film raz jeszcze i umknęło mi jeszcze jedno, przy samym strzale tej morderczyni, widać, że coś ją z tej snajperki rozwala, a później jak Jack do niej podbiega widać, że rana jest bardzo blisko oka i to już wszystko wyjaśnia. No cóż, film oglądałem na kompie-mały ekran i już byłem bardzo zmęczony. Cieszę się, że znaleźli się ludzie dobrej woli i mi rozjaśnili to i owo, bo teraz inaczej patrzę na ten film i z bezsensownego zakończenia w interesującym filmie, zrobił się rewelacyjny kryminał, dramat. Dzięki wielkie!