Nieporozumienie. Zero akcji... jakiegokolwiek napięcia, emocji NIC! Flaki z olejem. Film wrecz usypiajacy!!!! Opis filmu zachęcający, w rzeczywistości.... -SZCZERZE NIE POLECAM. Naprawde szkoda pieniedzy.
pierniczysz kolego (koleżanko??), film naprawdę ciekawy. Co znaczy zero akcji?? może nie każdy film sensacyjny musi być pełny pościgów, strzelanin i bicia mordy?? Podejdź do niego troszkę inaczej.
A jednak strasznie silne emocje wzbudził u Ciebie ten film, skoro musiałeś(aś) wykrzyczeć (!!!!) tutaj, jaki jest strasznie beznadziejny. W dodatku okrasiłeś(aś) to oceną 1/10, na którą ten film na pewno nie zasługuje. Oceniać wypada wielopłaszczyznowo. Wtedy w każdym filmie można znaleźć coś wartościowego zamiast bezkrytycznie sypać "jedynkami", przez co ten serwis podupada.
Następny człowiek żyjący systemem zero jedynkowym. Naprawdę według Ciebie film był tak tragiczny, że zasługuje na najniższą możliwą ocenę? Na nieskrępowaną pogardę i całkowite obrzydzenie? Wiem, że to bardzo tragicznie, że w tym filmie nie wybuchało wszystko co 5 sekund (o zgrozo, nie było żadnego wybuchu!), ale wiesz nie każdy film to Transformers. Ech, szkoda gadać.
Ja bylem na tym w kinie w Belgii, nastawilem sie na angielski film, uff dobrze ze troche znam tych jezykow to moglem sie domyslec czasem co oni mowia po wlosku ale nie w tym rzecz, nawet nie w tym ze jak szedlem to na ulotce bylo ze to jest film akcji, ok nie kazda akcja musi byc typu strzelaj, zabijaj i uciekaj. Ale ten film nie trzymal czlowieka nawet przez 5 seknund w jakims napieciu. Nie bylo jakichs zagadek (nie mowie tu o zagadkach typu Skarb Narodow), byl bardzo po czasie przewidywalny, zakocha sie wiec bedzie chcial miec spokojne zycie, zli ludzie mu na to nie pozwola i na koncu ktos kogos zabije.
Wiec chcialbym zapytac co ten film mial nam pokazac, co mam z niego wyniesc? Moja ocena 3/10 bo spodziewalem sie czegos o wiele lepszego, jakiegos bardziej zamieszania. O, film jak Wyspa Skazancow, akcja prawie nic a dla mnie byl bardzo dobry bo trzymal w napieciu i nie wiedzialem o co chodzi az do samego konca, ba nawet po zakonczeniu czlowiek nie ma pewnosci o co chodzi.
Z gory dzieki za podzielenie sie swoim zdaniem.