Komedia? Chyba różne filmy oglądaliśmy. Chyba na tym polega zawód aktora że odgrywa "różne" role.
nie wiem czy widziałes już ten film czy nie, ale zupełnie nie o to w nim chodzi.
Komedia to może nie, jako thriller 1/10 jako (melo)dramat 2/10. Kurde faktycznie wychodzi że to komedia (3/10)
Wg mnie faktycznie wychodzi na jedno. Ale nie w ocenie filmu. Ale - uwierz mi - nie chciałbyś wiedzieć na co.
komiedia to wtedy jest jak się wypowiadasz na forum zaraz po tym jak nie zrozumiałeś tego co widziałeś :)
ps. popraw tą zabócję bo oko boli
ja tego nie widziałem,i nie musze zeby stwierdzić, ze clooney to lipton nie zabójca,
a poprawić to poprawie, jak załatwisz stałą edycje komentarzy na filmwebie, bo jak na razie z tego co wiem to jest to możliwe zaledwie w ciagu 5 minut od dodania komentarza, a minęło troche dłużej jakbyś nie zauważył
Ja widziałem film i moim zdaniem 6/10 się należy bo ciekawy zamysł ale niektóre sceny były tak absurdalne i nie realistyczne ,że psuły klimat. Co do Clooneya , niby aktor powinien grać w różnych rolach ale jako zabójca nie pasował miał zbytnio delikatną twarz i to nie jego wina bo zagrał ok :;p Po prostu ma taki wygląd )