PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568}

Anakonda

Anaconda
1997
5,0 52 tys. ocen
5,0 10 1 52484
3,7 26 krytyków
Anakonda
powrót do forum filmu Anakonda

Dla mnie był naprawde bardzo dobry i mimo że oglądałem go juz kilkanaście razy to i tak często jeszcze bede wracał do tego filmu bo takie produkcje po prostu sie nie nudzą.Moim zdaniem tak słaba ocena tego filmu jest bardzo,bardzo krzywdząca

_wojti_

Masz rację, ten film ma za niską ocenę. Mi się bardzo podobał, widziałam kilka razy i jeszcze nie raz obejrzę. Fajny film przygodowy, miło się ogląda, choć w niektórych momentach jest trochę sztuczny i naciągany. Dodatkowy plus to kreacja Jona Voight'a, facetom pewnie spodoba się J.Lo Polecam :)

_wojti_

Zgadzam się z Wami... Ten film jest naprawdę dobry i nie nudzi się nawet po kilkukrotnym obejrzeniu... Ocena stanowczo za niska ... Moja to 8/10.

irminka098765

Może taka niska ta ocena, bo jak wąż zaczyna krzyczeć to jest już coś nie tak...

ocenił(a) film na 8
_wojti_

W dzieciństwie właśnie ten "krzyk" węża mnie najbardziej przerażał. Poza tym też się dziwię takiej niskiej nocie. Anakonda wyglądała z całej trylogii w 1 najbardziej naturalnie. Natomiast beznadziejne węże były w 3. Jak rodem z gier komputerowych. Zero realizmu. Za jedynkę daję 8

ocenił(a) film na 3
charlize13

taka niska ocena, bo po prostu ten film jest strassznie naciągany i glupi. Wąż, który zabija ludzi dla przyjemności, kompletna nierealna, bzdura budząca tylko agresję do tego zwierzęcia.

Boro_4

Oj, ludzie zabijają dla przyjemności, to czemu nie wąż ;)
Fajne nieliczne sceny z wężem,jak połyka, jak wypluwa (oczko mnie powaliło) :)
Ale film ogólnie nie zachwyca mnie. Można siąść pooglądać i zapomnieć na drugi dzień. Ładne scenerie ^^

ocenił(a) film na 3
kaarooo

No właśnie... Zapomnieć.
W nim nie ma jakichś takich strasznych momentów. śmierć każdego bohatera jest zawsze taka sama. Zero zaskoczenia - łatwo przewidzieć co się zaraz stanie. Więc po co tracić czas?