Dla mnie był naprawde bardzo dobry i mimo że oglądałem go juz kilkanaście razy to i tak często jeszcze bede wracał do tego filmu bo takie produkcje po prostu sie nie nudzą.Moim zdaniem tak słaba ocena tego filmu jest bardzo,bardzo krzywdząca
Masz rację, ten film ma za niską ocenę. Mi się bardzo podobał, widziałam kilka razy i jeszcze nie raz obejrzę. Fajny film przygodowy, miło się ogląda, choć w niektórych momentach jest trochę sztuczny i naciągany. Dodatkowy plus to kreacja Jona Voight'a, facetom pewnie spodoba się J.Lo Polecam :)
Zgadzam się z Wami... Ten film jest naprawdę dobry i nie nudzi się nawet po kilkukrotnym obejrzeniu... Ocena stanowczo za niska ... Moja to 8/10.
W dzieciństwie właśnie ten "krzyk" węża mnie najbardziej przerażał. Poza tym też się dziwię takiej niskiej nocie. Anakonda wyglądała z całej trylogii w 1 najbardziej naturalnie. Natomiast beznadziejne węże były w 3. Jak rodem z gier komputerowych. Zero realizmu. Za jedynkę daję 8
taka niska ocena, bo po prostu ten film jest strassznie naciągany i glupi. Wąż, który zabija ludzi dla przyjemności, kompletna nierealna, bzdura budząca tylko agresję do tego zwierzęcia.
Oj, ludzie zabijają dla przyjemności, to czemu nie wąż ;)
Fajne nieliczne sceny z wężem,jak połyka, jak wypluwa (oczko mnie powaliło) :)
Ale film ogólnie nie zachwyca mnie. Można siąść pooglądać i zapomnieć na drugi dzień. Ładne scenerie ^^