PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10015510}
5,0 21 tys. ocen
5,0 10 1 21250
6,2 72 krytyków
Apokawixa
powrót do forum filmu Apokawixa

Wczoraj widziałem zwiastun tego w kinie, i nawet się nie zdziwie jeśli ten film pojawi się u Masochisty mietczynskiego

zawislak409

oj tak byczq

ocenił(a) film na 6
radoslawzal

Nie pojawi się bo film będzie dziwny ale co najmniej średni jak poprzednie Żuławskiego

ocenił(a) film na 1
hurai4

Zgadłeś. Jest to kupa.

ocenił(a) film na 10
Pani_Klientka

Serio? Filip słaby i Apokawixa na 1? Ale za to Orzeł.Ostatni Patrol czy Orlęta Grodno na 9. Pani z TVP Dystrybucja, czy jak?

zawislak409

zgadzam się z Wami, gorszego filmu już dawno nie widziałem. Te artykuły na wp wychwalające go są zapewne sponsorowane.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
zawislak409

nie pojawi się bo niestety Mietczyński nie planuje już kręcić Masochisty, mówił o tym na Q&A

zawislak409

Ale Ty jesteś idiotą. Widziałeś tylko ZWIASTUN i oceniłeś cały FILM? Nie lubię polskich filmów, ale ocenianie po zwiastunie to jest kretynstwo

ocenił(a) film na 5
hulaszczy232

Oglądałem wczoraj w kinie i nadal uważam że film był średni, ale i tak myślałem że będzie gorszy xD

zawislak409

Widać żeś inż. Mamoń :P

zawislak409

Taaa, jak już tak bardzo z nienawiścią podszedłeś do zwiastunu, to teraz już się ciężko przyznać że film był ok? xD

ocenił(a) film na 3
hulaszczy232

Tzw. Debil

TigeRs_1993

!! nie oceniam wypowiedzi chcę tylko odnieść się do ww. stopni upośledzenia, otóż:                                                   debil - stopień lekki, zaś idiota stopień ciężki.Nie są to synonimy, pomimo używania ich zamiennie w języku potocznym.