PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=876634}
5,2 11 tys. ocen
5,2 10 1 11210
4,2 26 krytyków
Argylle - Tajny szpieg
powrót do forum filmu Argylle - Tajny szpieg

Tuszowanie tego jak wielki tyłek ma główna bohaterka :) Czy ona nagrywając ten film była świeżo po urodzeniu dziecka czy ma po prostu taką nadwagę? :)

ocenił(a) film na 3
Syriinx

spała się od czasu grania w parku jurajskim

ocenił(a) film na 3
MASTERXE

spasła*

ocenił(a) film na 4
MASTERXE

Tam miała w kontrakcie że ma schudnąć :) Tutaj jak widać nie mieli kasy żeby ją do tego przekonać.
https://www.buzzfeed.com/natashajokic1/bryce-dallas-howard-was-pressured-to-lose -weight-for

Syriinx

Jakie tuszowanie? Wieloryba nie zatuszujesz...

ocenił(a) film na 6
eltoro10000

Głupoty też nie, choć powinno być łatwiej, a tu proszę, wystarczy, że się taki odezwie. Gwoli ścisłości, do wieloryba, jakkolwiek przykre to określenie, Bryce w tym filmie sporo brakuje. Chyba że każdego z nadwagą id razu określasz mianem wieloryba, wtedy mój argument jest inwalidą.

tawindan

Cóż, z chamstwem, jak widać, jest podobnie...

ocenił(a) film na 6
eltoro10000

Jeśli mówisz o sobie, to się zgadzam. Jeśli o mnie, to poniekąd w sumie też, ale porównaj sobie, co i jak każdy z nas napisał, i zastanów może, gdzie się to wypomniane przez ciebie chanstwo przejawia.

tawindan

Z mojej strony był niewinny żart, który nie miał szansy dotrzeć do obiektu żartu i go obrazić, z twojej niewybredny atak personalny. Stwierdzenie kto tu jest chamem nie jest specjalnie trudne...

ocenił(a) film na 6
eltoro10000

Czyli zgadzasz się, że ty? Niech będzie, powiedzmy, że i ty, i ja. Chamstwo nie musi docierać do jednej konkretnej osoby, żeby nim było, chamstwo to chamstwo, niezależnie, jak będziesz teraz uniewinniać swój wyborny dowcip.

tawindan

Sorry, ale jestem już zbyt zmęczony dyskusjami z przeróżnej maści internetowymi trollami i głupkami typu: a wcale że nie, bo ty jesteś głupi. Staram się nie odpowiadać na chamskie zaczepki po tym jak moja opinia się komuś nie spodoba, ale jestem tylko człowiekeim i nieraz odpowiem. I oczywiście zaczyna się kretyńska wymiana "uprzejmości". To naprawdę męczące, więc tym razem kończę. Dopisz sobie to co tam zwykle piszecie, że wygrałeś, że brak mi argumentów itd... i spadaj.

ocenił(a) film na 6
eltoro10000

Mnie z kolei męczą takie wypowiedzi jak twoja, obłudny brak szacunku do innych skrywany za chamskim humorem i nieumiejętność rozmowy z daną osobą, tylko grupą lub ideologią, do której musisz kogoś zaliczyć, żeby łatwiej dobrać łatwe, zgrane, znane argumenty. I mimo to się odzywam i próbuje coś udowodnić, mając niemal pewność, że na darmo. Tak jak teraz z tobą. Lepiej było to olać. To moja wina i faktycznie strata czasu. Absolutnie nie wygralem...i spadam.

ocenił(a) film na 6
Syriinx

Dziwne rzeczy cię śmieszą. Osobie inteligentnej taka powierzchowność nie przystoi, ale abstrahując, waga bohaterki nic tu nie zmieniała, ot, tak po prostu wygląda, spytam grzecznie, na ch** się przypier***ać? Nikt w filmie jie twierdził, że jest chuda, po co więc w drugą stronę cisnąć? Toć każdy, kto oglądał, widział, a ty musisz jeszcze o tym pisać, i jeszcze cię to śmieszy. Brawo. Ja pamiętam takich bohaterów akcji, jak Bud Spencer, Nick Frost i Into the badlands, pod nimi też się zżymasz znadwagi? Bogate masz życie, na pewno piękną figurę, twarz Adonisa i samych zgrabnych pięknych znajomych, nic, tylko być tobą i śmiać się z innych.

ocenił(a) film na 4
tawindan

Waga nic nie zmienia? Oglądałeś film? Ona niby jest najlepszym szpiegiem przeszkolonym w sztukach walki. Z takim zadkiem to raczej kiepsko ;)

Syriinx

;-)

ocenił(a) film na 6
Syriinx

Z wąską dupą też kiepsko. A wielu powie, że w ogóle sam fakt, że jest kobietą ją z takich akcji wyklucza. Filnweb jest pełen urażonych facetów, którzy nie przełkną babki kopiącej facetom dupy. W filmie akcji. Rozrywkowym. Więc nie, nie zmienia, wystarczy nie spinać swojej, nomen omen, dupy i przyjąć konwencję. A jak w tym przypadku, też nie rozdrabniać się i czepiać nadwagi i wyśmiewać.

ocenił(a) film na 4
tawindan

Jezu jaki feministyczny ból dupy. Widzę ze już sobie dorobilaś cała ideologię do mojej wypowiedzi.
A pełno jest aktorek które bardziej pasują do tej roli i są bardziej uzdolnione.
No ale nie każda ma znanego ojca z kontaktami.

ocenił(a) film na 6
Syriinx

Twoja wypowiedź była słaba i tylko do niej się odnoszę, nie muszę i nie dorabiam do niej ideologii, i byłoby miło, jakbyś ty do mojej też nie dorabiał. To, że bardzo często w danej roli ktoś widziałby chętniej kogoś innego, to rzecz typowa, to, jakich argumentów tu użyłeś i jaką formę wypowiedzi przyjąłeś, dla mnie już nie. Dlaczego - wyjaśniłem. Jeśli w żaden sposób do ciebie żaden mój argument nie trafił, to i żaden kolejny tego nie zrobi, więc odpuszczę.

ocenił(a) film na 4
tawindan

Dla ciebie to co ja piszę jest "typowe" a dla mnie twoje wypociny to standard. Stwierdziłem tylko fakt że ma nadwagę którą nieudolnie próbują zatuszować i tyle. Chodziło mi tylko o to że nie jest autentyczna w roli super agentki

ocenił(a) film na 6
Syriinx

Nie do końca zrozumiałeś. To, co opisałem jako typowe, jest spoko, normalne, każdy tak czasem ma, widziałby kogoś innego w danej roli, normalna rzecz. To, co piszesz teraz i przed chwilą, jest okej, może poza tym tuszowaniem, bo nie wiem, kto i gdzie to tuszował i o co ci z tym chodzi. To, co pisałeś na początku, przyjęło jednak prześmiewczą i brzydką formę i to do niej miałem zażalenia. Nie wiem, o co ci tylko chodziło, bo nie czytam w myślach, mogę tylko zareagować na to, co faktycznie napisałeś, i to zrobiłem. Zauważ, że nie wrzucam cię do żadnego worka, tylko odnoszę się do tego, co faktycznie piszesz. Może nie jestem mega precyzyjny, ale staram się to robić merytorycznie. Fajnie, jakbyś i mnie nie szufladkował na siłę, tylko traktował indywidualnie, bo nie mam chęci bronić innych członków grupy, do której mnie chcesz koniecznie zaliczyć. A jeśli moje wypociny pod takimi twoimi słowami to "standard", to znaczy, że już nieraz je widziałeś, więc może po prostu zastanów się, czemu. Może to zwykła kwestia złej komunikacji.