PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680536}

Atak jurajski

Jurassic Attack
2013
2,2 1,3 tys. ocen
2,2 10 1 1294
Atak jurajski
powrót do forum filmu Atak jurajski

Po obejrzeniu zwiastuna już mi się odechciało oglądać filmu.W dokumentalnych filmach o dinozaurach mają lepsze efekty specjalne:)Jestem pewien że telewizja PULS go wcześniej czy później wyemituje,bo oni lubią puszczać takie badziewia oczywiście z taką zapowiedzią jak by to była super produkcja 200 milionów dolarów hehehheh:)Szkoda oczu,czasu i prądu dla tego gniota!!!

ocenił(a) film na 1
anubis2342

"W dokumentalnych filmach o dinozaurach mają lepsze efekty specjalne:)" - chyba lepsze można zrobić Paint'em ;-D.

ocenił(a) film na 1
Max66

Pewnie tak :)Ja nie wiem czy oni są ślepi????

ocenił(a) film na 1
anubis2342

Nie dość że animacje dinozaurów robione w godzine w jakimś programie to jeszcze bez pomysłu,chodzą sobie 2 tyranozaury w tej całej dolinie,bohaterowie stoją na jakiejś górce na widoku jakby nigdy nic,a tyranozaury dalej chodzą w kółko,bo przecież w cale ich nie widzą...strażnicy doliny jak bossy w jakiejś grze komputerowej,strzegą danej lokacji i nie mogą poza nią wyjść...
Nie bd już porównywać Jurassic Parku do ataku jarajskiego bo to jest jednak różnica między Hollywoodem a kinem klasy c,ale film starszy o 20 lat ma o wiele lepsze efekty specjalne niż to...nawet Wędrówki z Dinozaurami,seria dokumentalna z 1999 roku ma lepsze efekty specjalny,animacje i o wiele płynniejsze ruchy dinozaurów niż to...
Całego filmu nie oglądałem ale te ok. 40 minut zdecydowanie wystarczy żeby dać ocenę 1,potem i tak już na pewno nic lepszego nie było,fabuła i gra aktorów też dobra nie była,a nawet jakby to te ujemne punty za animacje i efekty specjalne fabuła by za cholerę nie odrobiła.

ocenił(a) film na 1
ViAiPi

Dałeś ocenę 1??????To i tak za dużo???To jest taki syf że ja nie mogę dać nawet zera hehehheheh:)Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 1
anubis2342

Gdyby na filmwebie była punktacja minusowa to bym dał nawet -10 ale niestety nie ma ;<